Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο καθώς κάθε μέρα σημειώνονται τροχαία δυστυχήματα με νεκρούς και τραυματίες.

Μέσα σε ένα 24ωρο είχαμε έξι νεκρούς σε τροχαία δυστυχήματα σε Σπάτα, Παλαιό Φάληρο, Νέα Φιλαδέλφεια, Πόρτο Ράφτη και Περιστέρι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία σοκάρει ο απολογισμός: Μόνο τον περασμένο Οκτώβριο 645 άτομα καταγράφηκαν ως τραυματίες στην Αττική ενώ σημειώθηκαν, σύμφωνα με την Τροχαία, 591 ατυχήματα από τα οποία τα 14 θανατηφόρα.

Τροχαίο με τους δύο νεκρούς στα Σπάτα
Το πρώτο χρονικά περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (14/12) στα Σπάτα, όπου τη ζωή τους έχασαν μια 52χρονη γυναίκα και ένας νεαρός, περίπου 25 ετών.

Από την σφοδρότατη μετωπική σύγκρουση τα δύο αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες και έγιναν μια άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ οι δύο οδηγοί σκοτώθηκαν ακαριαία.

Η φονική παράσυρση πεζών στο Παλαιό Φάληρο
Το μεσημέρι της Πέμπτης άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τις τραγωδίες του τελευταίου 24ωρου. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μια γυναίκα έχασε τη ζωή της και ένας άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά όταν τους παρέσυρε ΙΧ στην παραλιακή στο Παλαιό Φάληρο.

Νεκρός 49χρονος οδηγός μηχανής στη Νέα Φιλαδέλφεια

Tο πρώτο τροχαίο σημειώθηκε χθες γύρω στις 9 το βράδυ, όταν μηχανή που οδηγούσε 49χρονος εξετράπη της πορείας της επί της λεωφόρου Δεκελείας, στην Νέα Φιλαδέλφεια, συγκρούστηκε με αστικό λεωφορείο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός, ο οποίος μεταφέρθηκε στην κλινική Παμμακάριστος.

Νεκρή 55χρονη γυναίκα σε τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη
Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 55χρονη έπεσε σε κολώνα της ΔΕΗ στο 55ο χλμ της λεωφόρου Μαρκόπουλου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με τις αισθήσεις της αλλά δυστυχώς κατέληξε τις πρωινές ώρες.

Αιματηρό τροχαίο με μηχανές στο Περιστέρι

Το τρίτο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 3 τα ξημερώματα, της Παρασκευής στο Περιστέρι, επί της οδού Αγίου Ιεροθέου.

Δύο μοτοσυκλέτες συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να μεταφερθούν τραυματίες οι αναβάτες στο νοσοκομείο.

Λίγο μετά ο ένας από δύο τραυματίες εξέπνυεσε

Προανάκριση διεξάγει η αστυνομία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.

Αυτοκίνητο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και έπεσε πάνω σε δέντρο στον Άγιο Κοσμά

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής και στην παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο ύψος του Αγίου Κοσμά, όταν ένα αυτοκίνητο βγήκε εκτός πορείας, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και σταμάτησε την τρελή πορεία του σε δέντρο.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ το τροχαίο σημειώθηκε στις 5:30 τα ξημερώματα όταν ο οδηγός ενός γκρι χρώματος αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα να χτυπήσει στο κράσπεδο, να ανέβει στο πεζοδρόμιο, να κάνει αναστροφή και να χτυπήσει σε δέντρο από την πλευρά της πόρτας του οδηγού. Ο ηλικίας 49 ετών οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook