Ο κομμωτής δήλωσε μετανιωμένος για τις κάμερες τις οποίες όπως είπε τοποθέτησε στην τουαλέτα στο κομμωτήριο και στο σπίτι του από περιέργεια και επιπολαιότητα. Επίσης αρνήθηκε ότι έδωσε το υλικό σε τρίτο πρόσωπο.

‘Όπως υποστήριξε στην απολογία του ο κομμωτής τοποθέτησε τις κρυφές κάμερες πριν από 1,5 χρόνο στο κομμωτήριο και στο σπίτι του στα Βριλήσσια όταν έκανε ανακαίνιση μόνος του

Παρόλα αυτά δεν φαίνεται να έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα που αποφάσισαν την προφυλάκιση του 49χρονου ιδιοκτήτη κομμωτηρίου, ο οποίος στο κομμωτήριο παρακολουθούσε τις πελάτισσες του και τις υπαλλήλους και στο σπίτι την κόρη της συντρόφου του.

«Ζητάμε συγγνώμη από τα θύματα. Ο εντολέας μου δηλώνει μετανιωμένος. Είναι δεδομένο αυτό», δήλωσε ο δικηγόρος του 49χρονου.

Εδώ και ενάμιση χρόνο παρακολουθούσε γυναίκες να γδύνονται μέσα στην τουαλέτα του κομμωτηρίου, σύμφωνα με τα όσα παραδέχτηκε σήμερα ο 49χρονος. Μαρτυρία στο LIVE NEWS είχε αποκαλύψει πως:

«Έκανε μία ανακαίνιση πριν από 1,5 χρόνο περίπου στην κουζίνα και στο μπάνιο του μαγαζιού, την είχε κάνει μόνος του την ανακαίνιση, οπότε θεωρούμε ότι είχε γίνει από τότε».

Εργαζόμενες του κομμωτηρίου, αλλά και η σύζυγος του 49χρονου, ανέφεραν πως τον είχαν δει συχνά να περιμένει έναν άνδρα και αντάλλαζαν στικάκια χέρι με χέρι. Όσες φορές τον ρώτησαν, είπε πως ήταν φίλος του και μοιράζονταν τραγούδια.

«Μου έλεγε ότι αυτά επειδή παίζει μουσική έκανε κάποια στικάκια τα οποία τα έδινε σε έναν άνθρωπο και μου έλεγε ανταλλάσσουμε μουσική», ανέφερε η σύζυγος του 49χρονου.

Επιμένει να ισχυρίζεται πως το υλικό που είχε από τις κάμερες ασφαλείας το κράταγε για τον εαυτό του και δεν είχε διαρρεύσει σε κανέναν άλλο.

«Σε καμία περίπτωση το υλικό το οποίο έχει τραβηχτεί παράνομα δεν έχει μεταφερθεί σε τρίτους. Είναι η βασική μας υπερασπιστική γραμμή», δήλωσε ο δικηγόρος του 49χρονου.

Τώρα δηλώνει μετανιωμένος. Λέει πως είναι εθισμένος στην πορνογραφία και όσα κατέγραφαν οι κάμερες έμεναν αποκλειστικά και μόνο μέσα στο κινητό του.

«Όλο το υλικό αυτό βρίσκεται στα χέρια των ερευνητικών αρχών, εάν προκύψει κάποια μεταφορά του υλικού αυτό φαίνεται», συμπλήρωσε ο δικηγόρος του κομμωτή.

Ο 49χρονος έχει μπει προσωρινά στη φυλακή, με το κουβάρι της φρίκης σιγά σιγά να ξετυλίγεται.

Τι ισχυρίστηκε στον ανακριτή

Ο κομμωτής υποστήριξε κατά τη διάρκεια της απολογίας του πως τοποθέτησε τις κάμερες πριν από 1,5 χρόνο από «περιέργεια και επιπολαιότητα».

«Λυπάμαι πολύ για ό,τι συνέβη. Δεν ήθελα να κάνω κακό σε κανέναν. Έχω την αποκλειστική ευθύνη. Υπεραγαπώ την οικογένεια μου, η οποία δε γνώριζε τίποτα. Έβαλα τις κρυφές κάμερες στο σπίτι και το κομμωτήριο πριν από 1,5 χρόνο, όταν έκανα εργασίες ανακαίνισης στις τουαλέτες του καταστήματος. Το έκανα από περιέργεια και επιπολαιότητα» φέρεται να είπε.

«Όλο το υλικό που κατέγραφαν οι κάμερες ήταν αποκλειστικά και μόνο για δική μου προσωπική κρίση. Δεν υπάρχουν στικάκια με πορνογραφικό υλικό, ούτε διέθεσα ποτέ αυτό το υλικό σε οποιονδήποτε. Από την πρώτη στιγμή έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση των Αρχών, αφού έδωσα στις τους κωδικούς μου σε όλες τις ηλεκτρονικές μου συσκευές, οι οποίες κατασχέθηκαν».

«Έχει μετανιώσει»
Μιλώντας στο MEGA ο δικηγόρος του κομμωτή, Νίκος Σταυρουλόπουλος, διαβεβαίωσε πως το υλικό από τις κρυφές κάμερες δεν έχει διαρρεύσει πουθενά.

«Από την πρώτη στιγμή παραδέχτηκε την πράξη του. Η γυναίκα του δεν γνώριζε. Ο εντολέας μου ζητά συγγνώμη, έχει μετανιώσει. Το θέμα είναι ότι όλα αυτά θα έχουν νόημα όταν αποδειχτεί ότι όντως το υλικό δεν διατέθηκε πουθενά», σημείωσε ο δικηγόρος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook