Ηλικίας 33, 28 και 24 ετών τα θύματα της επίθεσης. Υπό έρευνα αν στόχος ήταν οι τραυματίες ή το κλαμπ.

Τα θύματα, ηλικίας 33, 28 και 24 ετών, ήρθαν από την Κρήτη για ένα μπάτσελορ πάρτι. Τα δύο από τα θύματα είναι αδέρφια και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένας είναι σε σοβαρή κατάσταση με τραυματισμό στο κεφάλι.

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν λίγο πριν τις 7 το πρωί έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι στην οδό Ιάκχου,με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα, δύο αδέλφια από την Κρήτη που είχαν έρθει στην Αθήνα για ένα μπάτσελορ πάρτι και ένας φίλος τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα μαύρο τζιπ άνοιξε πυρ εναντίον του κλάμπ στην οδό Ιάκχου 29 στο Γκάζι, ενώ τα αίτια της επίθεσης παραμένουν άγνωστα καθώς δεν είναι σαφές αν στόχος των δραστών ήταν τα τρία άτομα που τραυματίστηκαν ή το κλάμπ

Μιλώντας στο OPEN η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου ανέφερε για την υπόθεση:
«Είναι πολύ νωρίς να φτάσουμε σε συμπέρασμα. Τα τρία παιδιά είχαν φτάσει ως επισκέπτες στην Αθήνα. Λαμβάνονται μαρτυρίες και για το όχημα. Η κατάστασή τους δεν κρίνεται σοβαρή, σύμφωνα με τις πληροφορίες».
«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα από την ΕΛ.ΑΣ. εάν ήταν το κατάστημα ο στόχος ή τα τρία παιδιά», σημειώνει, ενώ κλίνει προς το ενδεχόμενο στόχος να ήταν πιθανώς το κλαμπ.

Λάθος… στόχος ή βεντέτα;
Σύμφωνα με τον πρόεδρο Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, ο οποίος μίλησε στον ΣΚΑΪ, ο δράστης κατέβηκε από το μαύρο τζιπ διαπληκτίστηκε με τα θύματα και στη συνέχεια πυροβόλησε.
Σε αυτήν την περίπτωση ενδέχεται δράστης και θύματα να είχαν προηγούμενα ή να είχε συμβεί κάτι ανάμεσά τους σε κάποιο από τα προηγούμενα νυχτερινά κέντρα που είχαν επισκεφθεί τα τρία άτομα από την Κρήτη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook