Πως έγινε το αιματηρό επεισόδιο στο Γκάζι για ασήμαντη αφορμή – Βίντεο με το δράστη να σηκώνει το όπλο και να πυροβολεί εν ψυχρώ τους τρείς Κρητικούς

Ένα βίντεο σοκ που αποτυπώνει την επίθεση στο κέντρο της Αθήνας έρχεται στο φως στης δημοσιότητας. Στο βίντεο που ανέβηκε στο Τικ Τok φαίνονται οι δύο επιβάτες του ανθρακί Range Rover να κατεβαίνουν από το πολυτελές τζιπ, να κατευθύνονται προς την παρέα των Κρητικών και να τσακώνονται μαζί τους.

Στη συνέχεια κινούνται προς το όχημα τους μαζί με τα τρία θύματα. Ξεκινάει ένας καβγάς και ο ένας νεαρός γρονθοκοπεί τον οδηγό του τζιπ την ώρα που ο συνοδηγός κλωτσά και χτυπά το δεύτερο θύμα.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και μπροστά στα μάτια εκατοντάδων θαμώνων των νυχτερινών κέντρων ο πιστολέρο βγάζει το όπλο του και αρχίζει να πυροβολεί, στοχεύοντας στο κεφάλι τον έναν μετά τον άλλο του τρείς Κρητικούς.

Αρχικά σημαδεύει τον νεαρό που χτυπήθηκε με το συνεργό του, κατόπιν ρίχνει στο κεφάλι του δεύτερου άτομου που προσπαθεί να απομακρυνθεί ενώ δεν δίσταζει να πυροβολήσει και ένα τρίτο μέλος της παρέας το οποίο παρακολουθούσε τον καβγά.

@alert_news.gr

το βίντεο με τον δράστη που πυροβόλησε τα τρία θύματα στο Γκάζι #γκαζι #πυροβολισμοι #πυροβολισμοι_γκαζι #οπλο #gkazi #gazi #pirovolismos #astynomia #αστυνομια #κρητικοι_πυροβολισμοι #τραυματιας #ανθρωποκτονια

♬ Suspenseful and tense orchestra(1318015) – SoLaTiDo

Οι Αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους το συγκεκριμένο υλικό καθώς και τις καταθέσεις των επτά μελών της παρέας που γλίτωσαν από τις σφαίρες του δράστη αλλά και άλλων αυτοπτών μαρτύρων της αιματηρής συμπλοκής.

Επίσης οι αστυνομικοί έχουν και το DNA του ενός δράστη στο Γκάζι, καθώς γενετικό υλικό φαίνεται να έχει μείνει πάνω στα ρούχα ενός από τα θύματα, όταν οι δράστες τους πλησίασαν και ένας από αυτούς χτύπησε έναν νεαρό στο πρόσωπο με το χέρι.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι δράστες προέρχονται από τον κόσμο της νύχτας και μάλιστα έχουν προβεί σε σωρεία εγκληματικών ενεργειών.

Από τις κάμερες έχουν εντοπίσει τις πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος. Είναι με Leasing και οι αστυνομικοί θα επιχειρήσουν μέσω εταιρείας να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook