Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαίνης, με την εμπλοκή υψηλόβαθμων αξιωματικών του Λεμενικού εντόπισαν οι άνδρες των Εσωτερικών Υποθέσεων.

Συνελήφθη ένας λιμενικός και ο προϊστάμενος τμήματος δίωξης ναρκωτικών για διακίνηση ναρκωτικών και μάλιστα κοκαΐνης.

Μετά από έρευνες των Αρχών και συγκεκριμένα της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων συνελήφθησαν συνολικά 10 άτομα για διακίνηση ναρκωτικών. Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκονται δύο λιμενικοί, εκ των οποίων ο ένας είναι προιστάμενος τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., και οι δύο λιμενικοί εμπλέκονται σε ένα καλά οργανωμένο κίνημα διακίνησης ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης, την οποία έβρισκαν από τις κατασχεμένες ουσίες που εντοπίζονταν στο λιμάνι του Πειραιά και στη συνέχεια τις προωθούσαν στην αγορά.

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσα στα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση βρίσκονται και 3 άτομα, γνώριμοι των Αρχών, τα οποία είναι έγκλειστα στις φυλακές.
Ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος φέρεται , σύμφωνα με την ΕΡΤ μία γυναίκα κρατούμενη στις φυλακές.

Αρχικά εκείνη προσέγγισε μία φίλη της που δούλευε ως αποθηκάριος στις συγκεκριμένες αποθήκες και στη συνέχεια στρατολόγησε τους Λιμενικούς.

Οι εμπλεκόμενοι που συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση του Εσωτερικών Υποθέσεων, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 8 κιλά κοκαΐνης, μικροποσότητα κάνναβης, σφαίρες και όπλα οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα με την έρευνα να συνεχίζεται μέχρι να φωτιστούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης και με την ολοκλήρωση αυτής αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από το Εσωτερικών Υποθέσεων.
Δείτε το ρεπορτάζ που μετέδωσε το MEGA

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook