Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛΑΣ για την σύλληψη του 37χρονου πιστολέρο, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» & «Τα Νέα» μίλησε στο LIVE NEWS για το προφίλ του 37χρονου δράστη με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος πυροβόλησε τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι.

Η κύρια δράση του 37χρονου οδηγού λαμβάνει χώρα στην Αλβανία. Είχε συλληφθεί το 2012 ως απόγονος-διάδοχος μίας μεγάλης συμμορίας που ευθύνονταν για μία σειρά μεγάλων δολοφονιών τη δεκαετία του 90’ καθώς κατηγορούνταν για μία σειρά ένοπλων ληστειών σε βενζινάδικο αλλά και καζίνο στην περιοχή του Αυλώνα.

Μάλιστα, σε αυτές τις επιθέσεις είχε πυροβολήσει κατά πολιτών και αστυνομικών με καλάσνικοφ χωρίς κάποια αφορμή.
Είχε κρατηθεί στις φυλακές του Φιέρ και το 2020 είχε αποφυλακιστεί πρόωρα, σε μία αποφυλάκιση που είχε δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στην Αλβανία καθώς είχαν κατηγορηθεί 18 σωφρονιστικοί υπάλληλοι πως του έδιναν μεροκάματο και τον είχαν βοηθήσει κατά την αποφυλάκισή του.

Τους τελευταίους μήνες είχε έρθει τη Ελλάδα, όπου εντάχτηκε σε μία ομάδα όπου ήταν και ένας συγγενής του, στην περιοχή του Αγίου Παύλου.

Εκεί σύχναζε σε ένα κατάστημα, στο οποίο σύχναζε και ο 33χρονος, συνεργός του που κατηγορείται πως έδωσε το χαστούκι σε έναν εκ των Κρητικών προν ο φίλος του αρχίσει να τους πυροβολεί .
Δείτε το βίντεο του MEGA

Kαλλιακμάνης: «Είναι προγραμματισμένος να σκοτώνει»

«Είναι προγραμματισμένος να σκοτώνει είναι προγραμματισμένος δολοφόνος», λέει μιλώντας στο MEGA, o Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, για τον 37χρονο που αναζητείται.

«Ελπίζω ότι θα συλληφθεί σύντομα, θα πρέπει να δούμε ποιους έχει σκοτώσει. Θεωρώ δεδομένο ότι έχει σκοτώσει πάνω από έναν άνθρωπο. Έχει σκοτώσει ανθρώπους αυτός, δεν υπάρχει περίπτωση».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook