Τραγικές φιγούρες οι γονείς και ο αδελφός του 29χρονου αστυνομικού. Τον έθαψαν ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο 29χρονος αστυνομικός Χρήστος Κουρουνιώτης λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι.


Οι συνάδελφοί του απέδωσαν τιμές στον άτυχο νεαρό που έχασε τη ζωή του σε καταδίωξη στον Ασπρόπυργο, πυροβολώντας τρεις φορές στον αέρα.

Το κλίμα ήταν βαρύ, με την οικογένειά του, συγγενείς, φίλους και συναδέλφους να αδυνατούν να συλλάβουν πως έφυγε από τη ζωή ο 29χρονος Χρήστος. Άπαντες, λίγο πριν μπει στο χώμα ο 29χρονος, έψαλλαν τον Εθνικό Υμνο.

Ο Ιερό ναός της Αγίας Τριάδος Καλλιθέας Πατρών, από το πρωί είχε γεμίσει στεφάνια, ενώ τον 29χρονο αποχαιρέτησαν ντυμένο γαμπρό μέσα σε λευκό φέρετρο συγγενείς και φίλοι. Το παρών έδωσαν οι συνάδελφοί του από την ομάδα ΔΙΑΣ της Αθήνας, ενώ στην κηδεία του βρέθηκαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου και o υφυπουργός Κώστας Κατσαφάδος. Επίσης, το παρών έδωσε και ο Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης Μάνος Λογοθέτης.

Ο συγκινητικός επικήδειος – Λύγισε και ο Μητροπολίτης Πατρών
Κανείς δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκριά του, όταν τον λόγο πήρε συνάλελφος του Χρήστου Κουμουριώτη, ο οποίος στον συγκινητικό του επικήδειο σημείωσε πως είναι “αρετή και τιμή για όσους συναδέλφους υπηρέτησαν μαζί σου“, τονίζοντας πως όλοι θα θυμούνται τον “Ήρωα Χρήστο“. “Αθάνατος” ήταν η λέξη που ακούστηκε εκείνη τη στιγμή.

Την συγκίνησή του δεν μπόρεσε να κρύψει ούτε και ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του “λύγισε”.

Πηγή: pelop.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook