Γκάζι: Είχαν εργαστήριο μέσα σε μαγαζί και έφτιαχναν ποτά «μπόμπες»
Συνελήφθησαν -2- άτομα, ενώ αναζητούνται ακόμη τέσσερα, που είχαν στήσει εργαστήριο παρασκευής νοθευμένων αλκοολούχων ποτών, κοινώς «μπόμπες».
Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Αττικής, εντοπίσθηκε στο Γκάζι παράνομο παρασκευαστήριο αλκοολούχων ποτών εντός χώρου καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν -2- άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, πλαστογραφία, παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, καθώς και των νόμων για τα όπλα, τα σήματα και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, ενώ ταυτοποιήθηκαν ακόμη –4- άτομα, τα οποία αναζητούνται.
Συγκεκριμένα, κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 20 Δεκεμβρίου 2023, στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς και σε παρακείμενους χώρους- αποθήκες αυτού, εντοπίσθηκε εξοπλισμός και υλικά για την παραγωγή νοθευμένων αλκοολούχων ποτών.
Παράλληλα, σε ειδική κρύπτη σε χώρο των γραφείων του καταστήματος βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες πλαστές σφραγίδες αστυνομικού τμήματος, ενώ διαπιστώθηκε ότι στον ίδιο χώρο στεγάζονταν -3- ακόμη εταιρίες με κοινή δραστηριότητα, ώστε μέσω της κατάρτιση πλαστών εγγράφων να προβαίνουν στην έκδοση νέας άδειας λειτουργίας σε περίπτωση αφαίρεσης της υπάρχουσας.
Συνολικά από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα και στους βοηθητικούς χώρους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
1. –100- λίτρα άγνωστης προέλευσης αλκοολούχου διάφανου υγρού, χωρίς παραστατικά,
2. πλήθος επώνυμων αλκοολούχων ποτών, εμφανώς παραποιημένων- νοθευμένων,
3. πλήθος άδειων φιαλών διαφόρων επωνύμων ποτών,
4. πλήθος πλαστών ετικετών και πωμάτων,
5. ξύστρα και ειδικό πιστολάκι για επανεμφιάλωση,
6. πλαστή σφραγίδα αστυνομικού τμήματος και αστυνομικού υπαλλήλου,
7. -100- φυσίγγια και γεμιστήρα,
8. κλεμμένο δίκυκλο, πλήρως κατεστραμμένο και δίκυκλο χωρίς αριθμό πλαισίου,
9. το χρηματικό ποσό των -350- ευρώ και
10. πλήθος POS -3- εταιριών.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Τι πρέπει να περιμένει μια κοινωνία που τα παιδιά της δολοφονούνται σε μια σχολική γιορτή σε καιρό ειρήνης;» – Καταπέλτης ο εισαγγελέας στη δίκη για τον θάνατο του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι
- Αλεξία Μπακογιάννη: Περπατώ με τα παιδιά μου και βλέπω Κουφοντίνα ή Γιωτόπουλο, εγώ τι πρέπει να κάνω; (βίντεο)
- Ιωάννα Τούνη για τον λόγο που δεν έδωσε βραβείο στα Mad: Ένιωσα ότι τους παρακάλεσα, μάλλον δεν με ήθελαν και πολύ, μας έφαγαν τα κυκλώματα (βίντεο)
- Αναβλήθηκαν οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στη σκιά των νέων ιστραηλινών επιθέσεων στον Λίβανο -Ανέβαλε το ταξίδι στην Ελβετία και ο Βανς
- Η καρδιά του παγκόσμιου kitesurf «χτυπά» στη Μύκονο
- Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Δεν βρέθηκαν DNA, ίχνη πυρίτιδας ή αίμα στα ρούχα του Ιταλού κατηγορούμενου
- «Στην αγκαλιά του Φάνη»: Καλεσμένοι ο Νίνο και η Ηλιάνα Μαυρομάτη – Guest η Ζόζεφιν – Δείτε το τρέϊλερ
- Η Μόσχα δέχτηκε τη μεγαλύτερη ουκρανική επίθεση από την έναρξη του πολέμου στη Ρωσία – Στις φλόγες διυλιστήριο – Η στιγμή που καπάκι δεξαμενής εκτοξεύεται στον αέρα – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook