Δεν έχει τέλος ο φόρος αίματος στην άσφαλτο από τα τροχαία δυστυχήματα.

Δύο σοβαρά τροχαία δυστυχήματα, το ένα θανατηφόρο με θύματα νέους σε Βριλήσσια και Πέραμα. Δυο νεαρά άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλα δύο άτομα νοσηλεύονται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση μετά από τροχαία με σφοδφρε΄ς αυγκρούσεις στις λεωφόρους Αναπαύσεως και Σχιστού αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ δυο νεκροί, μια 18χρονη και ένας 17χρονος, είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα στα Βριλήσσια, στην οδό Αναπαύσεως.

Ήταν λίγο πριν τις πέντε το πρωί ένα ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 18χρονος κινούμενο επί της οδού Αναπαύσεως και στο οποίο επέβαινε συνοδηγός μια 17χρονη εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να καρφωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, σε μάντρα και να τραυματιστούν θανάσιμα και τα δύο νέα παιδιά.

Στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής με 6 Πυροσβέστες που ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις τους δύο νεαρούς.

Τα δύο θύματα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αγία Όλγα όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.

Ένα άλλο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα επί της Λεωφόρου Σχιστού στο Πέραμα όπου ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τραυματισμένα δύο άτομα. Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά στα άκρα δύο άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Αττικόν».Για τον απεγκλωβισμό τους επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook