Κατά τη διάρκεια της νύχτας υποβλήθηκε σε πολύωρη νευροχειρουργική επέμβαση

Από τα ξημερώματα ο 14χρονος από την Άρτα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία«, διασωληνωμένο και υπό καταστολή. Κατά τη διάρκεια της νύχτας σύμφωνα με την ΕΡΤ υποβλήθηκε σε πολύωρη νευροχειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, το οποίο προκάλεσε την εγκεφαλική αιμορραγία.

Πέντε ώρες νωρίτερα ήταν στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» των Ιωαννίνων όπου υποβλήθηκε στην πρώτη επέμβαση με την οποία οι γιατροί, προσπάθησαν να ελέγξουν την αιμορραγία τοποθετώντας βαλβίδα αποσυμπίεσης, ενώ ήταν διασωληνωμένο.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε αεροπορικώς στην Αθήνα . Από τα ξημερώματα το παιδί νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» διασωληνωμένο και υπό καταστολή.

Ο 14χρονος από την Άρτα είχε βγεί να πεί τα κάλαντα στην γειτονιά του όταν κατέρρευσε και με το ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε σε τρία συνολικά νοσοκομεία, ό στην περιοχή των Ιωαννίνωνπριν καταλήξει με αεροδιακομιδή στο Παίδων «Αγία Σοφία». Το παιδί υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία αλλά μετά τις επεμ΄βασεις οι γαιτροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook