Ουρές σχηματίζει ο κόσμος για τον τελευταίο αποχαιρετισμό στον Βασίλη Καρρά – Από τις 10.00 μέχρι τις 4 το απόγευμα η σορός του στην Αγία Σοφία.

Με χειροκροτήματα και φωνάζοντας «αθάνατος Βασιλάρα!» υποδέχτηκαν τη σορό του Βασίλη Καρρά στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη εκατοντάδες άνθρωποι που είχαν μαζευτεί για το λαϊκό προσκύνημα.

Πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί από τις 8 το πρωί, στην εκκλησία. Σε βαρύ κλίμα και κρατώντας λευκά λουλούδια, πολίτες περιμένουν στην ουρά για να αποτίσουν φόρο τιμής στον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή που έφυγε από κοντά τους.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί έφτασε στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, η σορός του Βασίλη Καρρά, η οποία έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

«Σήκω να μας τραγουδήσεις Βασίλη, είσαι παντού», φώναζαν πολλοί θαυμαστές και απλοί πολίτες, που βρίσκονται εκεί από τις 8 το πρωί, προκείμενου να αποτίσουν φόρο τιμής στον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος του Χριστίνα και η κόρη του Ειρήνη που θρηνούν για τον δικό τους άνθρωπο, αγαπημένο σύζυγο και πατέρα.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας έχουν προσέλθει επισκέπτες από κάθε γωνία της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό. Στην ουρά δεκάδων μέτρων που έχει σχηματιστεί στην αυλή της εκκλησίας, ο κόσμος περιμένει τραγουδώντας τα τραγούδια του, ενώ τα αυτοκίνητα που περνάνε έξω από τον ναό, έχουν στη διαπασών τη μουσική του.


Στο λαϊκό προσκύνημα ήρθε και ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος για να αποτίνει φόρο τιμής προς τον φίλο του.
Η σορός του Βασίλη Καρρά θα βρίσκεται στην εκκλησία μέχρι τις 16:00.


Η απίστευτα μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου οδήγησε την οικογένεια σε αλλαγές από τον αρχικό προγραμματισμό, τόσο του λαϊκού προσκυνήματος (αρχικά είχε ανακοινωθεί 9-13.00), όσο και των σχεδίων και την κηδεία και την ταφή του εκλιπόντος αύριο Τετάρτη, στην γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Όπως ανακοινώθηκε από τους διαχειριστές της επίσημης ιστοσελίδας, η κηδεία του Βασίλη Καρρά θα γίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη (και όχι στην Καβάλα) στις 12.30 το μεσημέρι, στην Αγία Σοφία. Αύριο στο Κοκκινοχώρι θα γίνει η ταφή, τον τόπο που γεννήθηκε και τόσο αγαπούσε, άλλωστε αυτή ήταν και η τελευταία επιθυμία του..

Στο τελευταίο αντίο θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους.


Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής.

Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο Σύλλογος παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, «Φλόγα».


Αύριο Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η ταφή της σορού στις 12:00 στη γενέτειρα του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου ο Βασίλης Καρράς είχε δημιουργήσει από το 2000 ένα αγρόκτημα, τη «Φάρμα Καρρά», στους πρόποδες του Παγγαίου. Εκεί ο αγαπημένος τραγουδιστής παρήγαγε και πουλούσε τα δικά του προϊόντα, μεταξύ αυτών και παρθένο ελαιόλαδο αλλά και πιπεριές, κεράσια, σύκα, σταφύλια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook