Με χειροκροτήματα υποδέχτηκε το Κοκκινοχώρι Καβάλας το φέρετρο του λαϊκού τραγουδιστή, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, όπου θα τελεστεί το Τρισάγιο.

Η σορός έφτασε λίγο πριν τις 12, με τη λαοθάλασσα έξω από την εκκλησία να χειροκροτεί θερμά τον “άρχοντα” της νύχτας και τις καμπάνες να ηχούν πένθιμα.

Ο Βασίλης Καρράς, θα ταφεί στο νεκροταφείο του χωριού του , όπως ο ίδιος επιθυμούσε.

Η εκκλησία έχει πλημμυρίσει από συγγενείς, φίλους και θαυμαστές του Βασίλη Καρρά που έχουν σπεύσει να αποχαιρετήσουν τον μεγάλο τραγουδιστή.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος Κοκκινοχωρίου Χρήστος Διαμαντίδης, ο Βασίλης Καρράς ήταν πάντα έτοιμος να βοηθήσει τους συγχωριανούς του που αντιμετώπιζαν δυσκολίες και συνέβαλλε τα μέγιστα για την ανάπλαση του χωριού.

Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που βρίσκεται στο Κοκκινοχώρι Καβάλας είναι και πολλοί γνωστοί τραγουδιστές,
Η Πάολα, που συνεργάστηκε για χρόνια με τον Βασίλη Καρρά έφτασε συγκινημένη στον τόπο καταγωγής του καλλιτέχνη. Στο Κοκκινοχώρι πήγε και ο Αντώνης Ρέμος που ήταν για χρόνια φίλος του Βασίλη Καρρά.
Οι τραγουδιστές Σάκης Αρσενίου και Χρήστος Μενιδιάτης δίνουν επίσης το «παρών» στο τελευταίο αντίο προς τον μεγάλο καλλιτέχνη.

Επίσης εκεί είναι ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Ζαφείρης Μελάς, αλλά και μουσικοί από τη μπάντα που τον συνόδευε στις εμφανίσεις του. Την τελετή θα συνοδεύσει η φιλαρμονική ορχήστρα “ΑΠΟΛΛΩΝ” Ροδολίβους με μαέστρο τον Ευάγγελο Ανδρίκο.

Έφυγε παμπτωχος , γύρισε πετυχημένος και ευεργέτης για όλους
Ο ανιψιός του, μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα», είπε ότι «έφυγε πάμπτωχος από το χωριό και γύρισε πετυχημένος και ευεργέτης για όλους».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook