Νοσηλευόταν στην εντατική από τις 7 Δεκεμβρίου. Οι γιατροί είχαν ακρωτηριάσει το ένα του πόδι . Δυστυχώς ο 31χρονος δεν άντεξε και σήμερα κατέληξε.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ που είχε χτυπηθεί από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων, έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, την ώρα που διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Η φωτοβολίδα είχε χτυπήσει τον άτυχο αστυνομικό στο αριστερό πόδι, βρίσκοντας αρτηρία και προκαλώντας του σοβαρή αιμορραγία.

Ο βαριά τραυματισμένος 31χρονος είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου οι γιατροί σε μια προσπάθεια να περιορίσουν την αιμορραγία είχαν ακρωτηριάσει το πόδι του.

Στη συνέχεια, ο αστυνομικός νοσηλευόταν στην Εντατική σε καταστολή. Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που είχε εκδοθεί πριν πέντε μέρες, οι γιατροί περίμεναν να καθαρίσει ο οργανισμός του από τα κατασταλτικά φάρμακα προκειμένου αμέσως μετά τα Χριστούγεννα να προχωρήσουν σε τεστ νευρολογικής λειτουργίας.

Δυστυχώς ο 31χρονος αστυνομικός δεν άντεξε και σήμερα κατέληξε.

Τα επεισόδια είχαν σημειωθεί το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου και από τότε ο αστυνομικός νοσηλεύοταν στην Εντατική σε κρίσιμη κατάσταση

Το Γενικό κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού, που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη.

Η επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου 

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντη, κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.34 μ.μ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook