Στο χωριό που γεννήθηκε δίπλα στους τάφους των γονιών του αναπαύεται ο «άρχοντας της νύχτας», όπως επιθυμούσε. Λίγο πριν ταφεί η φιλαρμονική «Απόλλων Ροδολίβους» επαιξε τον Εθνικό Ύμνο και το «Νύχτα Ξελογιάστρα»,

Πλήθος κόσμου και πολλοί τραγουδιστές συνόδευσαν τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, στην τελευταία του κατοικία, εκπληρώνοντας την επιθυμία του να ταφεί στον τόπο που γεννήθηκε δίπλα στους γονείς του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας.


Βαθιά η οδύνη στην τελετή ταφής του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, από τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και το πλήθος του κόσμου που τον λάτρευε και τον συνόδευσε στο τελευταίο του ταξίδι.

Η οικογένειά του, αγαπημένοι φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές του Βασίλη Καρρά, τραγούδησαν όλοι μαζί μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια που έχει ερμηνεύσει στην μακρά και επιτυχημένη πορεία του στο πεντάγραμμο, όπως το “Δεν πάω πουθενά” και το “Νύχτα ξελογιάστρα“.


Εκεί ήταν Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Γιάννης Πλούταρχος, Πάολα, Χρήστος Δάντης, Νίκος Βέρτης, Νίκος Οικονομόπουλος και άλλοι για να αποχαιρετήσουν το μεγάλο καλλιτέχνη.

Θαυμαστές του και κάτοικοι του χωριού κρατούσαν μεγάλα πανό αφιερωμένα στον δικό τους Βασίλη. “Καρράς, θρησκεία, Μακεδονία“, “Όπου τραγουδάει ο Θεός δεν θα είναι μοναχός” και “Μακάρι να ήταν όλα ένα ψέμα” έγραφαν μερικά από αυτά.

Η σορός του δημοφιλούς τραγουδιστή έφτασε λίγο πριν τις 12 στον Ιερό Ναό Αγίου Νέστορος. Το «παρών» στο τελευταίο αντίο έδωσαν από το πρωί πάρα πολλοί φίλοι αλλά και καλλιτέχνες που αγάπησαν τη βαριά και γεμάτη από συναίσθημα φωνή του. Κάποιοι φώναξαν «αθάνατος», ενώ οι συγγενείς του Βασίλη Καρρά συνόδευσαν το φέρετρο με δάκρυα στα μάτια.

Το τρισάγιο ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη 1 μετά το μεσημέρι και ακολούθησε προσκύνημα. Στη συνέχεια η σορός του Βασίλη Καρρά με συνοδεία της φιλαρμονικής «Απόλλων Ροδολίβους» οδηγήθηκε έξω από το κτήμα που διατηρούσε στο Κοκκινοχώρι και η πομπή κατέληξε στο κοιμητήριο για την ταφή.

Η φιλαρμονική «Απόλλων Ροδολίβους», αφού ολοκληρώθηκε η πομπή, έπαιξε τον Εθνικό Ύμνο και το «Νύχτα Ξελογιάστρα», λίγο πριν γίνει η ταφή.

Κ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook