Ο άτυχος αστυνομικός έχασε ακαριαία τη ζωή του, ενώ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα ο κουμπάρος του που ήταν μαζί στο μπαρ.

Νέο επεισόδιο με θύμα ένα νεκρό αστυνομικό 32χρόνων σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη. στην οδό Κατσιμίδη 10 όταν ένας 44χρονος Νορβηγός τον μαχαίρωσε μετά από καβγά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο αστυνομικός δέχτηκε τη μαχαιριά μπροστά στο λαιμό και ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Μεθυσμένος  ήταν  ο δράστης 
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το θύμα υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ., τους λεγόμενους «Αδιάφθορους». Βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στην μπυραρία όπου διασκέδαζε μαζί με τον κουμπάρο του.

Από μαρτυρίες θαμώνων του μαγαζιού ο 44χρονος δράστης διαπληκτίστηκε αρχικά με τον κουμπάρο του αστυνομικού, τον οποίο χτύπησε στο πόδι. Τότε επενέβη ο αστυνομικός αλλά δέχθηκε την θανατηφόρα επίθεση από τον αλλοδαπό.

Ο άτυχος αστυνομικός έχασε ακαριαία τη ζωή του, ενώ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα ο κουμπάρος του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης βρισκόταν σε κατάσταση μέθης έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που βρέθηκε στο σημείο, ο αστυνομικός δέχτηκε τη μαχαιριά μπροστά και αριστερά στο λαιμό του με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει επί τόπου.

Θαμώνες κάλεσαν σε βοήθεια και ειδοποίησαν αστυνομικούς που βρίσκονταν σε παρακείμενο κτίριο όπου εδρεύει η Υπηρεσία των ΜΑΤ. Ακολούθησε η σύλληψη του δράστη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, όπου κρατείται.

Προανάκριση για το τραγικό περιστατικό διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook