Ο θάνατος του άτυχου αστυνομικού ήταν ακαριαίος, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή. Με μαχαίρι παλάμης τον χτύπησε ο 44χρονος Νορβηγός

«Εκτεταμένη αιμορραγία από τρώση αγγείου» φέρεται να “έδειξε” η ιατροδικαστική εξέταση ως αιτία θανάτου του 32χρονου αστυνομικού που, τα ξημερώματα, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι παλάμης από 44χρονο, υπήκοο Νορβηγίας, μέσα σε μπαρ (μπυραρία), όπου διασκέδαζαν, στη Θεσσαλονίκη.

Η τρώση αγγείου, κατά τα ευρήματα του ιατροδικαστή, συνδέεται με το χτύπημα στην αριστερή τραχηλική χώρα του θύματος, ενώ ο θάνατός του υπήρξε ακαριαίος.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του Νορβηγού δράστη από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, το φονικό μαχαίρι έχει κατασχεθεί και είναι τύπου «push dagger». Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο μαχαίρι χαρακτηρίζεται ως «κρυφό όπλο» καθώς έχει σχεδιαστεί για να κρατιέται στο χέρι με κλειστή παλάμη.

Στο μεταξύ αύριο Παρασκευή θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης ο 44χρονος, Νορβηγός υπήκοος, που κρατείται για τη δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού, τα ξημερώματα, σε μπαρ επί της οδού Κατσιμίδη, στη Θεσσαλονίκη.

Ο καβγάς με τον δράστη ξεκίνησε από τον κουμπάρο του αστυνομικού, τον οποίο τραυμάτισε στο πόδι. Ο αστυνομικός παρενέβη για να τους χωρίσει και τότε δέχτηκε τη μοιραία μαχαιριά στο λαιμό.

Ο 44χρονος Νορβγηγός ήταν υπό την επήρεια μέθης και του έχουν γίνει  τοξικολογικές εξετάσεις

Κατά πληροφορίες, ο δράστης ζούσε μόνιμα στην Ελλάδα τα τελευταία 9 χρόνια και φαίνεται πως ήταν γνωστός πελάτης στο κατάστημα. Όπως είπαν κάτοικοι της περιοχής ο Νορβηγός είχε δημιουργήσει επεισόδια και άλλες φορές, ενώ φέρεται να εισέπραττε από την πατρίδα του κάποιο επίδομα από το οποίο και ζούσε.

Ο 44χρονος δολοφόνος του αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη έπαιρνε επίδομα ψυχιατρικής νόσου από τη Νορβηγία
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», ο 44χρονος Νορβηγός και δράστης της δολοφονικής επίθεσης ανέφερε στους αστυνομικούς πως βρέθηκε στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη πριν από 9 χρόνια για τουρισμό.

Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν πως ζούσε στη χώρα μας, τότε ο 44χρονος υποστήριξε πως λαμβάνει επίδομα από το Νορβηγία, καθώς στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί λόγω ψυχιατρικού προβλήματος. Έτσι, με το επίδομα αυτό ζούσε στην Ελλάδα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook