«Αν μπορούσα θα τον είχα λιντσάρει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο οργισμένος πολίτης στις κάμερες μόλις ηρέμησαν τα πνεύματα.Αύριο θα απολογηθεί τελικά ο 44χρονος Νορβηγός μετά την προθεσμία που πήρε.

O 44χρονος Νορβηγός κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, οπλοφορία και οπλοχρησία και θα απολογηθεί αύριο στις 12 το μεσημέρι στον ανακριτή.

Ο Νορβηγός κατηγορείται για τη δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού σε μπαρ της Θεσσαλονίκης και κατά την προσαγωγή του φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Ωστόσο κατά την έξοδο του από το Δικαστικό Μέγαρο παρά τη συνοδεία αστυνομικών , πολίτης του όρμησε βρίζοντας τον , ενώ το επεισόδιο έληξε καθώς η φρουρά τον απομάκρυνε.

Δείτε βίντεο από το thesstoday.gr

«Αν μπορούσα θα τον είχα λιντσάρει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο οργισμένος πολίτης στις κάμερες μόλις ηρέμησαν τα πνεύματα.

Ο 44χρονος Νορβηγός που τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στην Ελλάδα σκότωσε τον 32χρονο αστυνομικό χτυπώντας τον στο λαιμό με ένα μαχαίρι παλάμης. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος του αστυνομικού ήταν ακαριαίος.

Το φονικό έγινε σε μπαρ επί της οδού Κατσιμίδη στη Θεσσαλονίκη, όταν ο Νορβηγός που ήταν υπό την επήρεια μέθης τσακώθηκε με τον κουμπάρο του αστυνομικού, τον οποίο τραυμάτισε στο πόδι. Ο 32χρονος αστυνομικός παρενέβη για να τους χωρίσει και ο Νορβηγός του κατάφερε το θανατηφόρο χτύπημα στο λαιμό.

Σύμφωνα με με τον συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Θοδωρή Καραγιάννη, ο 44χρονος υποστηρίζει ότι δεν είχε καμία πρόθεση να σκοτώσει και μάλιστα ενημερώθηκε από εκείνον χθες στις 18:30 για την τραγική κατάληξη που είχε το θύμα.

«Αναφορικά με τη θέση που έχει και την υποστήριξη που ακολουθεί, δεν αμφισβητεί το γεγονός, υπήρξε μία ανθρωποκτονία. Το μόνο το οποίο αμφισβητείται και είναι προς διερεύνηση είναι καταρχήν η θέση του ότι δεν είχε καμία πρόθεση να σκοτώσει και κατά δεύτερον η κατάσταση στην οποία βρίσκονταν τόσο ο δράστης όσο και το σύνολο των εμπλεκομένων από πλευρά μέθης, η ψυχική υγεία του δράστη και οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες περιήλθε και οδήγησε στο μοιραίο χτύπημα», ανέφερε ο συνήγορος του. Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου «έγινε μία συμπλοκή στην οποία εκείνη τη στιγμή που επιτέθηκε, δεχόταν γροθιές».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook