Θα σε θάψω σε χαντάκι μου έλεγε», η σοκαριστική κατάθεση της μητέρας του 16χρονου για τον 71χρονο πατέρα των παιδιών της.

Η μητέρα του 16χρονου που σκότωσε με δυό μαχαίρια τον 71χρονο πατέρα του, στο σπίτι τους στα Καλύβια, περιέγραψε στις αρχές, όπως αποκαλύπτει το STAR ακραία περιστατικά βίας και απειλών, τόσο σε βάρος της όσο και σε βάρος των δύο γιών της, 16 και 19 χρόνων σήμερα.

«Μία φορά που τσακωθήκαμε με είχε κάνει μαύρη στο ξύλο. Μου είχε σκίσει τα ρούχα και με έβλεπαν τα παιδιά να τρέχω στο σπίτι γυμνή και του φώναζαν να με αφήσει. Το είχα καταγγείλει τότε στο Αστυνομικό Τμήμα. Εκείνος μου έλεγε:

“Πήγες και με έδωσες;”. Ήθελε όλοι να κάνουν το δικό του, να μην του φέρνουν ποτέ αντιρρήσεις και να κάθονται κλειδωμένοι στο σπίτι».

Ο 16χρονος, που κατηγορείται γιοα τη δολοφονία του πατέρα του αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο και θα επιτηρείται από επιμελητή. Εξετάζεται και αντιμετωπίζεται διαφορετικά ποινικά από τον ενήλικο παραβάτη, καθώς στην αξιολόγηση της ανακρίτριας μέτρησε και η κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα σε βάρος του.

Όπως όλα δείχνουν ο 16χρονος αλλά και η μητέρα και ο μεγαλύτερος αδελφός του που εγκατέλειψαν την πατρική εστία ζούσαν ένα δράμα με ξυλοδαρμούς, εξευτελισμούς και ακραία αυταρχική συμπεριφορά.

Νέα στοιχεία
Νέα στοιχεία έφερε στο φως το Star για την υπόθεση του 16χρονου πατροκτόνου στα Καλύβια. «Επί 15 χρόνια έβλεπα ξύλο, ο πατέρας μου με έκανε να νιώθω σαν σκουπίδι», κατέθεσε ο ανήλικος στις αρχές, ενώ περιστατικά κακοποίησης περιέγραψαν και η μητέρα και ο αδερφός του.

Βρισιές, ξύλο και κακοποιητική συμπεριφορά είναι τα περιστατικά που βίωνε, όπως υποστήριξε στην απολογία του, ο 16χρονος πατροκτόνος από τον ίδιο του τον πατέρα για πολλά χρόνια.

«Όλοι μας τραβήξαμε τόσα πολλά. Φάγαμε τόσο ξύλο εγώ, ο αδερφός μου, η αδερφή μου και η μάνα μου. Θυμάμαι πάντα τη μάνα μου με κόκκινα μάτια να κλαίει. Τη θυμάμαι στο πάτωμα και τον πατέρα μου να τη χτυπάει, επειδή είχε απλά βάλει ένα μαχαίρι ανάποδα στη θέση του. Στην καθημερινότητά μου ο πατέρας μου με ξυπνούσε πάντα με φωνές. Πήγαινα στο σχολείο με το άγχος ότι δεν κάνω τίποτα, επειδή ο πατέρας μου με τη συμπεριφορά του με έκανε να νιώθω σκουπίδι. 15 χρόνια έβλεπα ξύλο».

Καλύβια: Στο πλευρό του 16χρονου οι καθηγητές του
Στο πλευρό του 16χρονου στέκονται οι καθηγητές του. Στην επιστολή που δόθηκε στις δικαστικές αρχές και έφερε στο φως το Star ανέφεραν μεταξύ άλλων:

Ο 16χρονος δεν επιτρεπόταν από τον πατέρα του να πάει εκδρομή με το σχολείο. Ερχόταν με το μπουφάν ακόμα και το καλοκαίρι για να κρύβει τα σημάδια. Βοηθούσε όλο τον κόσμο και το προσωπικό του σχολείου, ακόμα και σε θέματα καθαριότητας. Δε δημιούργησε ποτέ προβλήματα».

Καλύβια: Η μαρτυρία γυναίκας για σεξουαλική κακοποίηση
Για την υπόθεση έχουν καταθέσει συνολικά 6 άτομα. Ανάμεσα στους μάρτυρες ήταν και μία γυναίκα που αποκάλυψε ότι σε ηλικία 11 ετών είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον πατέρα του 16χρονου.
Η πράξη δεν είχε καταγγελθεί τότε, ενώ ο 71χρονος έχει ποινικό μητρώο ακόμα και για σωματικές βλάβες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook