Οκτώ Έλληνες και 2 Ρουμάνοι είναι οι τραυματίες από το λεωφορείο που συγκρούστηκε με νταλίκα . Οι 8 Έλληνες τραυματίες είναι εκτός κινδύνου

Δέκα τραυματίες εκ των οποίων οι οκτώ Έλληνες και οι δύο από τη Ρουμανία σε τροχαίο ατύχημα μεταξύ φορτηγού και λεωφορείου που έγινε σήμερα (2/1) στη Βουλγαρία.

Το Υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας διευκρίνισε ότι η αναφορά του ατυχήματος στην περιοχή Μπόροβο έγινε γύρω στις 12.20 μ.μ. τοπική ώρα την Τρίτη. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές, πυροσβεστικές και ομάδες έκτακτης ανάγκης.


Σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Εξωτερικών, δεν εμπνέει ανησυχία η υγεία των Ελλήνων πολιτών που ήταν στο τουριστικό ρουμανικό λεωφορείο. Από τους οκτώ οι επτά τραυματίες  μετά από τη μετάβαση τους σε νοσοκομείο αναχώρησαν ενώ παρέμεινε εκεί μια γυναίκα για περαιτέρω εξετάσεις. Σημειώνεται ότι η ελληνική πρεσβεία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με όλους.

Το λεωφορείο μετέφερε 50 τουρίστες από την Ελλάδα που γιόρταζαν την Πρωτοχρονιά στο Βουκουρέστι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα ρουμανικό λεωφορείο με οδηγό έναν 36χρονο οδηγό, που κινούνταν προς την κατεύθυνση της Byala, συγκρούστηκε με ένα τουρκικό φορτηγό που κινούνταν προς την αντίθετη κατεύθυνση, το οποίο οδηγούσε ένας 50χρονος άνδρας. Μετά τη σύγκρουση, το λεωφορείο έφυγε από το δρόμο προς τα δεξιά στην κατεύθυνση της πορείας του. Από το ατύχημα τραυματίστηκαν ο οδηγός και οι επιβάτες του λεωφορείου. Η αστυνομία διευκρίνισε ότι πρόκειται για 10 άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο στο Ruse.

Οι ζωές των τραυματιών δεν κινδυνεύουν. Όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ, δέκα άτομα εισήχθησαν στα επείγοντα του νοσοκομείου Kanev στο Ruse – οκτώ Έλληνες και δύο Ρουμάνοι, ένας εκ των οποίων είναι ο οδηγός του λεωφορείου. Έξι άνδρες και τέσσερις γυναίκες τραυματίστηκαν. Ο νεότερος είναι 18 ετών και ο μεγαλύτερος 63 ετών.

Πηγή: ertnews.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook