Πρωτόγνωρες σκηνές με γυναίκα «πορτοφολού» όταν έγινε αντιληπτή στο λεωφορείο και προσπάθησε να διαφύγει από μισάνοιχτο παράθυρο.

Η γυναίκα από την Βουλγαρία, όπως φαίνεται στο βίντεο από το GRTimes χτυπιόταν ουρλιάζοντας στο παράθυρο λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη καθώς η μισή κρέμεται μέσα στο λεωφορείο και η άλλη μισή απέξω προσπαθώντας να «αποδράσει» .

Σύμφωνα με το GRTimes, το συμβάν έγινε σε λεωφορείο της γραμμής 3Κ λίγο μετά τις 10.00 στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας και περίπου στο ύψος της Μπότσαρη. Σε αυτό επιβιβάστηκε μια γυναίκα από την Βουλγαρία, καλοντυμένη με προσεγμένη εμφάνιση, ξανθιά, αδύνατη και με σχετικά χαμηλό ύψος. Η γυναίκα μπήκε στο λεωφορείο στο ύψος της στάσης Ανάληψη και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα επιχείρησε να κλέψει πορτοφόλι από τσάντα γυναίκας, αλλά έγινε αντιληπτή.

Ο οδηγός ακινητοποίησε το λεωφορείο μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό και η γυναίκα επέστρεψε αμέσως το πορτοφόλι στην κάτοχο του. Έπειτα προσπάθησε να θολώσει τα νερά και να βρει χρόνο να διαφύγει λέγοντας με σπαστά ελληνικά «είναι τρελή αυτή.. είναι τρελή». Ταυτόχρονα κινήθηκε προς το πίσω μέρος του αστικού όπου βρήκε το ανακλινόμενο παράθυρο και αμέσως επιχείρησε να διαφύγει καθώς οι πόρτες του οχήματος ήταν κλειστές.

Επιβάτες επιχείρησαν να τη σταματήσουν και να τη συγκρατήσουν, όμως η γυναίκα που χτυπιόταν ουρλιάζοντας, κατάφερε να χωρέσει τελικά και να εγκαταλείψει το αστικό, τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση. Πίσω της άφησε τον σκούφο που φορούσε, ένα πακέτο τσιγάρα και δύο αναπτήρες.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook