Ξεκινά η κακοκαιρία με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους , ενώ εστάλησαν καιν τα πρώτα μηνύματα του 112 στις περιοχές που θα πληγούν πρώτες. Από το απόγευμα της Κυριακής θα υπάρξει αισθητή βελτίωση.

Προειδοποιητικό μήνυμα του 112 για ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους από απόψε το βράδυ, εστάλη νωρίτερα σε όσους βρίσκονται στην Δυτικής Ελλάδα, τα Ιόνια νησιά, την Αιτωλοακαρνανία, την Ηλεία, την Αχαΐα και την Ήπειρο.

Όπως αναφέρει το μήνυμα , τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι το απόγευμα της Κυριακής και για αυτό τον λόγο οι πολίτες καλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, ακολουθώντας τις οδηγίες των αρχών.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, τα καιρικά φαινόμενα θα επηρεάσουν την Ήπειρο, τα Ιόνια νησιά, τη Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο.


Μπορεί το σκηνικό του καιρού στη χώρα σε γενικές γραμμές μέχρι στιγμής να είναι ιδιαιτέρως ηλιόλουστο και με σχετικά υψηλή, για τα δεδομένα της εποχής, θερμοκρασία ωστόσο ήδη οι πρώτοι ελαφρώς πιο δυνατοί άνεμοι έχουν αρχίσει να γίνονται αισθητοί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook