Κορυφώνεται η αγωνία των συγγενών για την εξαφάνιση του 31χρονου κυνηγού από το Μεσολόγγι. Τι αποκαλύπτει ο θείος του. Φόβους για τη ζωή του εκφράζει η αδελφή του

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται με την εξαφάνιση του 31χρονου κυνηγού στο Μεσολόγγι, τις τελευταίες ώρες, αφού τα ίχνη του νεαρού αγνοούνται από την Πέμπτη, με τις Αρχές να εξετάζουν πλέον όλα τα ενδεχόμενα.

Την ίδια στιγμή, για την εξαφάνιση του 31χρονου έχει κληθεί να δώσει πληροφορίες στους Αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Μεσολογγίου ένας 50χρονος ο οποίος φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που συνάντησε τον Μπάμπη προτού εξαφανιστεί.

Πρόκειται για έναν άνδρα γύρω στα 50, ο οποίος φέρεται να μετέφερε με το αυτοκίνητό του τον αγνοούμενο στην περιοχή του πρώην ΤΕΙ.

Μάλιστα, άλλες πληροφορίες θέλουν τον εν λόγω άνδρα να συνόδευε εδώ και αρκετά χρόνια τον 31χρονο στο κυνήγι, ωστόσο παραμένει άγνωστο τι συνέβη την περασμένη Παρασκευή κι αν εν τέλει πήγαν μαζί για κυνήγι.

Ο θείος του 31χρονου κυνηγού που εξαφανίστηκε από το Μεσολόγγι είπε ότι ο Μπάμπης του είχε δανείσει 17.000 με 20.000 στον 50χρονο που ήταν φίλος του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου εξετάζουν ως τον 50χρονο, φίλο της οικογένειας του Μπάμπη, ο οποίος είναι ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος υποστηρίζει πως πήρε με το αυτοκίνητό του τον 31χρονο και τον οδήγησε στην περιοχή των παλαιών ΤΕΙ, από όπου θα τον παραλάμβανε ένα άλλο άτομο προκειμένου να πάνε για κυνήγι. Ωστόσο, δήλωσε πως δεν γνωρίζει ποιος είναι ο άγνωστος άνδρας που θα συνόδευε το νεαρό στο βουνό.

Σύμφωνα με το newsit.gr ο 50χρονος υποστηρίζει ότι τα χρήματα που του δάνεισε ο 31χρονος του τα επέστρεψε. Ωστόσο η οικογένειά του εξαφανισθέντα, υποστηρίζει ότι ποτέ δεν του επέστρεψε το χρηματικό ποσό.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψή του 50χρονου με την κατηγορία περί όπλων, γιατί κατά τη διάρκεια της έρευνας των αστυνομικών βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι, και δεν συνελήφθη για την εξαφάνιση του 31χρονου, για την οποία έχει δώσει κατάθεση.

«Του είχε δανείσει λεφτά»

Όπως λέει στο MEGA, ο θείος του 31χρονου:

«Ο Μπάμπης εξαφανίστηκε όταν τον πήγε ένας φίλος του σε κάποια μεριά στον εθνικό δρόμο και του λέει ‘θέλω να πάω για κυνήγι με έναν άλλον φίλο’. Μίλησα μαζί του και μου είπε ότι ‘πήρα τον Μπάμπη και τον πήγα στο τάδε σημείο για να τον αφήσω και να πάει για κυνήγι’. ‘Δεν ξέρω’ είπε αυτός (σ.σ. ποιος ήταν ο άλλος φίλος) και από εκείνη την ώρα το παιδί αγνοείται».

Ο ίδιος συμπληρώνει πως:
«Και του λέω ‘τον άφησες 21.00 η ώρα το βράδυ για να πάει για κυνήγι και δε σου είπε τίποτα, με ποιον πάει;’. ‘Όχι’ λέει ‘δε μου είπε’. Την άλλη μέρα μαθαίνω ότι φεύγει αυτός από το Μεσολόγγι και πάει σε ένα χωριό για κυνήγι. Έφυγε η Ασφάλεια, τον έπιασε και όταν τον έφερε του είπα ‘ο καλύτερός σου φίλος χάθηκε και εσύ πήγες για κυνήγι;’. Δε μου μίλησε καθόλου».

Όπως λέει ο θείος του 31χρονου:
«Είμαι πάρα πολύ ταραγμένος. Του είχε δανείσει ο ανιψιός μου λεφτά. Εδώ και έναν χρόνο γύρω στα 17 με 20.000 ευρώ. Τα χρειάστηκε και τα έδωσε, ήταν πολύ φίλοι».

Όσο για το αν ο 31χρονος είχε πει στον ίδιο αν του ζητούσε τα λεφτά, ο θείος του λέει:
«Στη μάνα του και σε φίλο του που το έχει καταθέσει. Δε μιλάνε, ο ένας καλύπτει τον άλλον. Δε μου έχει ξανατύχει, ούτε θέλω να μου ξανατύχει, αλλά και η μάνα του και εγώ δεν παίρνουμε μια απάντηση από κάπου».
Στο MEGA μιλά και ο επικεφαλής των ερευνών στο σημείο, τονίζοντας πως οι έρευνες συνεχίζονται άκαρπες.
«Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση γιατί έχουμε να κάνουμε με μια ακτίνα έρευνας τεράστια, οι καιρικές συνθήκες είναι δύσκολες».

Το ιστορικό
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η επιχείρηση για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη ξεκίνησε την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, ενώ από το πρωί του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου σε αυτήν συνδράμει κλιμάκιο της ΕΜΑΚ καθώς και μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας Διάσωσης.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή κοντά στα παλιά ΤΕΙ του Μεσολογγίου, μιας κι εκεί εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου.
Νωρίτερα, είχε σημάνει συναγερμός για ένα εύρημα μέσα σε ένα πηγάδι, ωστόσο οι διασώστες που ερεύνησαν το σημείο δεν βρήκαν κάτι.

Aδερφή 31χρονου κυνηγού: Φοβόμαστε για τη ζωή του
Τι είπε ανήσυχη η κοπέλα για την περιπέτεια του αδερφού της, στην εκπομπή “Στούντιο με Θέα” και τη Φαίη Μαυραγάνη στον  ANT1.

Ιδιαίτερα ανήσυχη και εκφράζοντας φόβους για τη ζωή του εμφανίστηκε η αδελφή του 31χρονου
Η κοπέλα ανέφερε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις κυριολεκτικά «χτενίζουν» χορτολιβαδικές, δασικές εκτάσεις, βουνά και χωριά στη γύρω περιοχή και απηύθυνε έκκληση σε οποιονδήποτε έχει κάποιο στοιχείο, να επικοινωνήσει με τις αρχές. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η αδερφή του αγνοούμενου, εκείνος είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Ιταλίας και ήρθε για χριστουγεννιάτικες διακοπές στο Μεσολόγγι.

Την προηγούμενη Πέμπτη ο νεαρός κανόνισε να πάει για να κυνηγήσει και μεταφέρθηκε από φίλο του από την πόλη μέχρι και την Εθνική Οδό, από όπου άλλος γνωστός του (άγνωστος όμως στην υπόλοιπη οικογένεια) θα τον έπαιρνε με δικό του αυτοκίνητο για να πάνε στον τόπο του κυνηγιού. Έκτοτε δεν υπάρχουν σημεία ζωής του.

Η ανάρτηση της αδελφής του
«Από την Πέμπτη το βράδυ αγνοείται ο αδερφός Μπάμπης Κούτσικος. Τελευταίο σήμα που έδωσε το κινητό του είναι στον Άγιο Θωμά στην περιοχή τρία Δέντρα . Είμαστε σίγουροι ότι κάτι του έχει συμβεί. Οπότε παρακαλώ όποιος τον ξέρει ή δεν τον ξέρει αλλά θέλει να βοηθήσει ας πάει προς τα εκεί και να ψάξει. Είναι ήδη εκεί κάποια συγγενικά πρόσωπα και κάποια στιγμή θα πάει και η αστυνομία. Παρακαλώ κοινοποιήστε τη δημοσίευση», αναφέρει η αδελφή του 31χρονου σε ανάρτησή της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook