To τμήμα Ανθρωποκτονιών στις έρευνες για την 41χρονη έγκυο που έχει εξαφανιστεί. Οι φόβοι των συγγενών της για τα δύο μηνύματα που φέρεται να έστειλε στον σύντροφο της και στην μητέρα της.

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της 41χρονης εγκύου από τη Θεσσαλονίκη που εξαφανίστηκε ανήμερα την Πρωτοχρονιά. Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει αναλάβει την υπόθεση της εξαφάνισης της και καλείται να βρει απαντήσεις.

Ένα από τα ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι αν τα δύο μηνύματα που φέρεται να έστειλε η Γεωργία πριν να εξαφανιστεί – το ένα στον σύντροφό της και το άλλο στη μητέρα της – έχουν όντως σταλεί από εκείνη ή αν τα έστειλε κάποιος άνθρωπος που πιθανόν βρίσκεται πίσω από την εξαφάνισή της.

Στο μήνυμά της προς τον σύντροφό της, η γυναίκα εμφανίζεται απολογητική προς τον σύντροφό της επειδή του πήρε 5.000 ευρώ. Όπως, όμως, λένε συγγενείς της, τόσο το ύφος όσο και η σύνταξη του κειμένου δε θυμίζουν τη Γεωργία, ενώ υποστηρίζουν ότι η 41χρονη δε θα έπαιρνε ποτέ τα χρήματα αυτά.

Κλιμάκιο της Ασφάλειας προχώρησε σε έρευνα στο σπίτι του συντρόφου της και κατάσχεσε το κινητό του τηλέφωνο. Με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου οι αξιωματικοί της Ασφάλειας ευελπιστούν να λυθεί το μυστήριο γύρω από την εξαφάνισή της.

Τα ίχνη της Γεωργίας, η οποία είναι μητέρα ενός 13χρονου κοριτσιού από προηγούμενο γάμο και έγκυος στο δεύτερο παιδί της, χάθηκαν ανήμερα την Πρωτοχρονιά, ενώ την Πέμπτη 4/1 εκδόθηκε Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook