Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση της εγκύου από τη Θεσσαλονίκη καθώς βρέθηκε νεκρή μέσα σε ένα μπαούλο.

Βρέθηκε το πτώμα της εγκύου που είχε εξαφανιστεί. Δράστης φέρεται να είναι ο σύντροφος της σύμφωνα με ομολογία ενός φίλου του

Φίλος του συντρόφου της 41χρονης προσήχθη και ομολόγησε ότι ο σύντροφος της σκότωσε την έγκυο από τη Θεσσαλονίκη που είχε εξαφανιστεί την Πρωτοχρονιά και αυτός βοήθησε να μεταφέρουν το πτώμα της  σε ερημική περιοχή στην Χαλκιδική.

Η δολοφονία της άτυχης εγκύου, που βρισκόταν στο τρίτο μήνα της κύησης, έγινε στο σπίτι του συντρόφου της , σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχει ομολογήσει φίλος του. Οι δύο άνδρες έχουν ήδη προσαχθεί.

Ο δράστης του εγκλήματος ζήτησε τη βοήθεια  του  φίλου του για να εξαφανίσει το πτώμα, το οποίο βρέθηκε μέσα σε ένα μπαούλο  σε αγροτική περιοχή μεταξύ Τρίγλιας και Γαλάτιστας Χαλκιδικής.

Όπως είπε ο φίλος του συντρόφου της , έβαλαν το πτώμα της γυναίκας μέσα στο μπαούλο και με το δικό του αυτοκίνητο το μετέφεραν σε περιοχή της Νέας Τρίγλιας, όπου και το πέταξαν.

Ο φίλος του συντρόφου της 41χρονης είχε προσαχθεί από το πρωί καθώς είχαν εντοπιστεί αποτυπώματά του στο σπίτι. Πρόκειται για άτομο που κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές για ποινικές υποθέσεις .

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, ο σύντροφος της 41χρονης προσπάθησε να στρέψει αλλού τις έρευνες των Αρχών λέγοντας ότι η γυναίκα εξαφανίστηκε έχοντας πάρει μαζί της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο σύντροφος της 41χρονης έχει καταγγελθεί από την αδελφή του για ξυλοδαρμό

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Alpha ο σύντροφος της 41χρονης έχει καταδικαστεί για τον ξυλοδαρμό της αδερφής του. Ειδικότερα, 2-3 χρόνια πριν, ξυλοκόπησε κατ’ εξακολούθηση την αδερφή του και μάλιστα η γυναίκα νοσηλεύτηκε με κακώσεις στο κεφάλι και το σώμα.

Όπως δήλωσε η ίδια μέχρι και σήμερα έχει κενά μνήμης και μετατραυματικό στρες. Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, όλα έγιναν επειδή σταμάτησε να του δίνει χρήματα.

Η εξαφάνισή τη εγκύου, μητέρας κι ενός 13χρονου παιδιού, δηλώθηκε την Τρίτη (2/1), ενώ δύο 24ωρα αργότερα εκδόθηκε και σχετική αγγελία μέσω της υπηρεσίας Missing Alert.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook