Ανύποπτη η άτυχη Γεωργία φαίνεται να περπατά και να κρατά το χέρι του συντρόφου της λίγη ώρα πριν της κόψει το νήμα της ζωής της.

Στο βίντεο της εκπομπής «Live News» φαίνεται το ζευγάρι να προχωράει μαζί το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, στη Θεσσαλονίκη στις έντεκα παρά είκοσι το βράδυ.
Είναι το μοιραίο βράδυ που η 41χρονη έγκυος στο δεύτερο παιδί της, θα εξαφαινιστεί με τον σύντροφο της να παίζει θέατρο προσπαθώντας να στρέψει αλλού τις έρευνες
Το ζευγάρι, όπως φαίνεται στο βίντεο προχωράει χαλαρό και είναι μάλιστα πιασμένο χέρι – χέρι.

Εκείνο το βράδυ η 41χρονη Γεωργία σχολάει από το ζαχαροπλαστείο, όπου εργαζόταν, και την περίμενε ο σύντροφός της, όπου πήραν ταξί με κατεύθυνση προς το σπίτι όπου έμειναν μαζί στην Καλαμαριά.

Έστησαν ενέδρα στην 41χρονη ο σύντροφός της & ο φίλος του
Όπως έχει γίνει γνωστό, χθες το απόγευμα το πτώμα της βρέθηκε σε χωράφι, μεταξύ των οικισμών Τρίγλιας και Γαλάτιστας στη Χαλκιδική μέσα σε ένα μπαούλο.

Από την έρευνα των Αρχών, η 41χρονη Γεωργία δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της και έναν 34χρονο φίλο του, οι οποίοι την ακινητοποίησαν, τη φίμωσαν και τις κατάφεραν πολλαπλές μαχαιριές στον λαιμό.

Σοκάρει το γεγονός ότι ενώ τη δολοφόνησαν μέσα στο υπνοδωμάτιό της, την έβαλαν σε ένα μπαούλο, μπήκαν στο αμάξι για να πάνε στη Χαλκιδική και να κρύψουν το πτώμα της, ενώ είχαν και την ψυχραιμία να ψάξουν να βρουν εάν πάνω της είχε χρήματα και τελικά της έκλεψαν το ποσό των 80 ευρώ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook