Συγκλονίζουν τα λόγια του ανθρώπου που επιχείρησε να γλιτώσει το βρέφος από τα χέρια της ίδιας του της μάνας.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για όσα διαδραματίστηκαν μέσα στο σπίτι στο Μακροχώρι του Δήμου Βέροιας, όπου μητέρα χτύπησε μέχρι θανάτου το -μόλις έξι μηνών- βρέφος της.

«Είχε μανία. Εγώ της τράβηξα με το ζόρι το μωρό από τα χέρια», λέει ο γείτονας για την απίστευτη τραγωδία που εκτυλίχτηκε στο σπίτι της 37χρονης που χτύπησε μέχρι θανάτου το 6 μηνών μωρό της

Η 37χρονη στη Βέροια όρμησε στο -μόλις έξι μηνών- βρέφος της και το χτυπούσε ανελέητα μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών της, ηλικίας 6 και 7 ετών, τα οποία βγήκαν έξω και κάλεσαν σε βοήθεια τον παππού και τη γιαγιά, γονείς της μητέρας τους.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο παππούς και η γιαγιά όρμηξαν πάνω της πανικόβλητοι, φωνάζοντας “τι έκανες; τι έκανες;”, με την μητέρα να απαντά “δεν το έκανα εγώ. Το έκανε ο έξω από εδώ”.
Το βρέφος μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου υπέκυψε στα τραύματα του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 37χρονη συλληφθείσα, η οποία απέκτησε τα δύο μεγαλύτερα παιδιά από τον πρώτο της γάμο, είχε νοσηλευτεί με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ δεν είχε καθόλου επαφές με τον πατέρα του έξι μηνών αγοριού.

«Προσπάθησα να σώσω το μωρό αλλά δε τα κατάφερα»
Την ίδια ώρα συγκλονίζουν τα λόγια του ανθρώπου που επιχείρησε να γλιτώσει το βρέφος από τα χέρια της ίδιας του της μάνας.

Ο μάρτυρας περιγράφει στο ThessToday τις σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο σπίτι που έμενε η τραγική μητέρα με τα παιδιά της στο Μακροχώρι Βέροιας.

«Άκουσα τα παιδιά να φωνάζουν για βοήθεια. Πετάχτηκα έξω και πήγα στο σπίτι. Είδα τη μάνα να χτυπάει με μανία το παιδί της. Πάγωσα. Μετά προσπάθησα να το γλιτώσω τραβώντας το αλλά ήταν αργά» περιγράφει ο ίδιος και καταρρέει μη μπορώντας να συνεχίσει.
Οι εικόνες που εξασφάλισε και παρουσιάζει το ThessToday από το μοιραίο δωμάτιο θυμίζουν σκηνικό άγριου καυγά. Πράγματα πεταμένα κάτω, ρούχα και παιδικά παιχνίδια ανάκατα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook