Ο 50χρονος πατέρας σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του γιατί βίαζε την κόρη του από όταν ήταν 9 ετών – Μετά το φόνο παραδόθηκε στην Αστυνομία

Σε σοκ είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου μετά την είδηση για τη δολοφονία ενός 33χρονου με δράστη έναν 50χρονο πατέρα, όταν η κόρη του που σήμερα είναι 18 ετών του αποκάλυψε ότι ο θείος της , αδελφός της μητέρα της , την βίαζε από την ηλικία των 9 χρόνων.

Τα όσα του εκμυστηρεύτηκε η κόρη του προκαλούν σοκ. Σύμφωνα με την 18χρονη σήμερα κοπέλα ο 33χρονος φέρεται να τη βίαζε από την ηλικία των εννέα ετών, ενώ πρόσφατα, είχε φθάσει ακόμη και στο σημείο να την εκβιάζει ότι αν δεν του δώσει χρήματα θα δημοσιοποιούσε βίντεο και φωτογραφίες από τους βιασμούς της.

Μετά τα παραπάνω, ο πατέρας της 18χρονης και καθ’ ομολογίαν δράστης πέρασε από το σπίτι του στην Αργαλαστή Πηλίου, πήρε την καραμπίνα που κατείχε νόμιμα, και τα μεταβαίνοντας στην Αγριά ζήτησε από τη σύζυγό του να πάει ο αδερφός της να τον βοηθήσει προφασιζόμενος ψευδώς πως είχε μηχανική βλάβη στο όχημα του.

Όταν οι δύο άνδρες συναντήθηκαν, λογόφεραν και ο 50χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον κουνιάδο του.
Σύμφωνα με τα gegonota.news ο 50χρονος πατέρας κάλεσε αμέσως μετά το έγκλημα την αστυνομία λέγοντας ότι πηγαίνει να παραδοθεί γιατί έκανε έγκλημα.

Όταν τον βρήκαν οι αστυνομικοί, ο 50χρονος φέρεται να τους είπε κλαίγοντας πως «σκότωσα τον άνθρωπο που δηλητηρίαζε το παιδί μου». Σημειώνεται ότι η 18χρονη είναι η κόρη που είχε αποκτήσει ο 50χρονος από τον πρώτο του γάμο.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το έγκλημα στον Βόλο
«Συνελήφθη, χθες (09-01-2024) το βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, ο δράστης συναντήθηκε με άλλον αλλοδαπό άνδρα σε περιοχή του Βόλου και υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο παθών τραυματίστηκε θανάσιμα ένεκα πυροβολισμού από κυνηγετικό όπλο που έφερε ο δράστης.

Ο δράστης ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.
Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook