Στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι της άγριας δολοφονίας της 41χρονης εγκύου

Ο 39χρονος σύντροφος της που φέρεται και ως δράστης της δολοφονίας της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη, και ο 34χρονος συνεργός του θα περάσουν το «κατώφλι» του 4ου τακτικού ανακριτή, ενώ αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες.

Ο 39χρονος σύντροφος της άτυχης Γεωργίας που βρέθηκε δολοφονημένη σε ένα μπαούλο σε ερημική τοποθεσία της Χαλκιδικής, είχε βίαιο παρελθόν . Συγκεκριμένα τόσο η πρώην σύντροφος του με την οποία έχει δύο ανήλικα παιδιά, όσο και η αδελφή του τον έχουν καταγγείλει για ξυλαδαρμό και απειλές.

Και οι δύο έχουν πεί στην Αστυνομία ότι ήταν ιδιαίτερα βίαιος ενώ συνέχεια προσπαθούσε να τους αποσπάσει χρήματα.

Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοι του θύματος και του 39χρονου
Στο «Πάμε Δανάη» μίλησαν συνάδελφοι του θύματος.

«Είχα μια εικόνα ενός πολύ αγαπημένου και μονιασμένου ζευγαριού. Ήταν «στα μέλια» για πολύ μεγάλο διάστημα. Ποτέ δεν μάλωναν ως ζευγάρι. Έρχονται στο μαγαζί όταν δούλευε η Γεωργία. Ο 39χρονος φαινόταν λίγο ζορισμένος με τα χρήματα η γεωργία είχε πάντα χρήματα. Μια φορά μόνο είδα που του έδωσε χρήματα. Ήρθε την Τετάρτη στις 3/1 μεσημέρι 12-1 η ώρα σαστισμένος και αναζητούσε την Γεωργία. Όταν ζοριζόταν έβγαζε νεύρο αλλά όχι στη Γεωργία. Την παραμονή Πρωτοχρονιάς ήρθε και πήρε καφέ πριν πάει στη δουλειά. Ήταν ο τελευταίος της καφές», είπε συνάδελφος της 41χρονης.

«Ζοριζόταν οικονομικά» – Τι αποκαλύπτει φίλος του 39χρονου
Συνάδελφος του συντρόφου της 41χρονης ανέφερε πως, «είχε έρθει κάνα 2 φορές στη δουλειά κάπως από αλκοόλ, γιατί μύριζε κιόλας. Αλλά τον έβλεπα πολύ ψύχραιμο. Του έλεγες κάτι να κάνει και έλεγε πως θα το κάνει. Ήμασταν μαζί το βράδυ και τον είδα χάλια και του λέω “τι τρέχει” και μου είπε πως ζοριζόταν οικονομικά. Του είπα πως όλοι έχουν ζόρια αλλά δεν χρειάζεται να τον παίρνει από κάτω. Ήταν στην πιτσαρία, δούλευε και σαν ΕΚΑΒίτης»

Σε βάρος του 39χρονου συντρόφου της άτυχης γυναίκα και του 34χρονου φίλου του, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της διακοπής κύησης, της ληστείας (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης και για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook