Βόλος: «Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι», είπε για τη δολοφονία του βιαστή της κόρης του
Άρχισα να υποψιάζομαι ότι κάτι δεν πάει καλά όταν η κόρη μου ζητούσε όλο και πιο συχνά χρήματα.
Τους λόγους που τον ώθησαν στο έγκλημα εξήγησε στους αστυνομικός ο 50χρονος που σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του, (αδελφό της γυναίκας του) ο οποίος φέρεται να βίαζε την 18χρονη σήμερα κόρη του από την ηλικία των εννέα ετών.
«Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι» υποστήριξε ο καθ’ ομολογίαν δράστης προσθέτοντας πως κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν η κόρη του άρχισε να του ζητά συχνά χρήματα. Παράλληλα ενημερώθηκε πως υπήρχε πρόβλημα και στην καταβολή των ενοικίων της φοιτητικής κατοικίας της κοπέλας και έτσι αποφάσισε να της μιλήσει. Τότε το παιδί λύγισε και του αποκάλυψε την φρίκη που ζούσε στα χέρια του αδερφού της γυναίκας του.
Όπως είπε, «το τελευταίο διάστημα που η κόρη μου σπούδαζε ζητούσε χρήματα να της στέλνω. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά όταν ο σπιτονοικοκύρης του διαμερίσματος που μένει με πήρε τηλέφωνο ότι του χρωστούσε ενοίκια ενώ εγώ και η μητέρα στέλναμε κανονικά χρήματα. Όταν μίλησα με το παιδί για να δω τι συμβαίνει άρχισε να κλαίει και να μου λέει όλα όσα ζούσε με τον 33χρονο που τη βίαζε και τα βίντεο που είχε και την εκβίαζε και της έπαιρνε τα λεφτά».
Σύμφωνα με την κοπέλα, ο 33χρονος φέρεται να την βίαζε από τότε που ήταν 9 ετών ενώ όταν εκείνη μεγάλωσε και έφτασε στην ηλικία περίπου των 12 ξεκίνησε να τη βιντεοσκοπεί και να τη φωτογραφίζει σε άσεμνες στάσεις. Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να κρατούσε το βιντεοληπτικό υλικό για τον εαυτό του, εκβιάζοντας στη συνέχεια την ανιψιά του.
Όταν, δε, η κοπέλα ξεκίνησε να εργάζεται περιστασιακά, εκείνος φέρεται να της τηλεφωνούσε και να της ζητούσε να του δώσει τα χρήματα που έβγαζε, υπό την απειλή ότι θα δημοσιεύσει το υλικό που είχε στην κατοχή του.
Όταν ο 50χρονος πατέρας της 18χρονης και καθ’ ομολογίαν δράστης έμαθε τη φρίκη που έζησε για εννέα χρόνια η κόρη του, πέρασε από το σπίτι του στην Αργαλαστή Πηλίου, πήρε την καραμπίνα που κατείχε νόμιμα, και μεταβαίνοντας στην Αγριά ζήτησε από τη σύζυγό του να πάει ο αδερφός της να τον βοηθήσει προφασιζόμενος ψευδώς πως είχε μηχανική βλάβη στο όχημα του.
Με την άφιξή του στο σημείο, οι δύο άνδρες λογομάχησαν, στη συνέχεια ο 50χρονος χτύπησε με την κάννη του όπλου τον 33χρονο στο πρόσωπο και όταν το θύμα επιχείρησε να του πάρει το όπλο τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Βίκυ Μανώλη στο μεγαλύτερο event του κόσμου: Η VIP εμπειρία της στη Formula 1 του Μόντε Κάρλο
- Χαλκιδική: Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο ιδιοκτήτης του λούνα πάρκ στο Πευκοχώρι για τον θάνατο του 19χρονου Γιάννη – Πολυετείς καθείρξεις και στους άλλους 3 κατηγορούμενους αλλά δεν μπαίνουν φυλακή(βίντεο)
- Τραγωδία στο ΠΑΓΝΗ: Κακουργηματική δίωξη στον παππού για τον θάνατο του 18 μηνών βρέφους!
- Αίγιο: Προφυλακίστηκε ο 65χρονος Ιταλός που κατηγορείται για τη διπλή δολοφονία της 54χρονης και του γιου της
- Δρυμιώτης: «Τρελό αυτό που συνέβη στον ΣΥΡΙΖΑ, είπαν παραδίδουμε το κόμμα στον Τσίπρα και εκείνος τους είπε «δεν σας θέλω» (βίντεο)
- Χαλκιδική: Ένοχοι και οι 4 κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 19χρονου Γιάννη σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι
- «Η γη της ελιάς»: Ο Αντώνης και η Μαρουσώ ετοιμάζονται να διαφύγουν στη Βραζιλία ενώ η Αστυνομία σφίγγει τον κλοιό γύρω από τη Χριστιάνα
- Μητσοτάκης: Νέο νοσοκομείο στην Κω και αναβάθμιση του λιμανιού της Ρόδου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook