Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένα αγοράκι, που φέρεται να έπεσε θύμα ξυλαδαρμού από τον σ΄λυντροφο της μητέρας του ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία

Ένα τετράχρονο αγόρι μεταφέρθηκε, χωρίς τις αισθήσεις του την Τετάρτη στο νοσοκομείο με σοβαρά χτυπήματα από ξυλοδαρμό. Το περιστατικό έγινε στα Μέγαρα με την μητέρα να καταγγέλλει τον σύντροφό της.

Το ς αγοράκι 4 ετών νοσηλεύεται διασωληνωμένο καθώς κατά πληροφορίες φέρεται να ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφο της μητέρας του.

Το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο Θριάσιο Νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του να είναι πολύ σοβαρή, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριάκου».

Η μητέρα του το πήγε αναίσθητο στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων

Το αγοράκι μεταφέρθηκε αρχικά αναίσθητο στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων από την 29χρονη μητέρα του, το μεσημέρι της Τετάρτης (10/01), όπου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Η διακομιδή από την δομή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας της πόλης στο Θριάσιο Νοσοκομείο, έγινε με το ασθενοφόρο του Δήμου Μεγάρων, συνοδεία γιατρού και αστυνομικών της ΔΙΑΣ.

Όταν το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο διασωληνώθηκε άμεσα, ενώ λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης πρόκειται να μεταφερθεί διασωλημένο στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριάκου».

Συγκεκριμένα, έφερε κακώσεις σε όλο του το σώμα και το κεφάλι. Η 29χρονη μητέρα κατήγγειλε ότι τον 4χρονο χτύπησε βάναυσα ο σύντροφός της.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση της Ασφάλειας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook