«Έχουμε υποβάλλει μήνυση κατά της 37χρονης μητέρας που σκότωσε στο ξύλο το 6μηνών μωρό της και κατά των παππούδων» – Όσα είπε ο δικηγόρος του πατέρα

Νωρίτερα σήμερα 37χρονη μητέρα που κατηγορείται για τον θάνατο του έξι μηνών βρέφους της στο Μακροχώρι της Βέροιας, καθώς το σκότωσε χτυπώντας το με μανία, μετά την απολογία της στον ανακριτή, προφυλακίστηκε.

Ο Στέλιος Σούρλας, δικηγόρος του πατέρα του βρέφους, μίλησε στο LIVE NEWS για την μήνυση σε βάρος της 37χρονης κατηγορουμένης αλλά και των συγγενών της.
«Δεν γνωρίζω εάν είναι σε κάποιο ψυχιατρικό κατάστημά μόνο το ότι προφυλακίστηκε. Δεν γνωρίζω τι θα γίνει με τα άλλα δύο παιδιά. Επικοινώνησα με τον δικηγόρο του πρώην συζύγου της και από ότι γνωρίζω θα ζητήσει την επιμέλεια», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Έχουμε ήδη δηλώσει υποστήριξη της κατηγορίας και έχουμε υποβάλλει μήνυση και κατά των παππούδων για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο. Για εξύβριση, για απειλή, για παράνομη έκδοση άδειας ταφής. Είναι απαράδεκτο να κατηγορείται ο πατέρας, που του σκότωσαν τα παιδιά, οι οποίοι οι υιοθετούν την άποψη μία γυναίκας με ψυχιατρικά προβλήματα».

«Έκλεψαν το παιδί μου, είναι όλοι συνένοχοι, ο παππούς… Αυτό, δεν έχω λόγια… Σαν παιδιά μου είχα και τα δυο κοριτσάκια της… Ρωτήστε όλους στο χωριό» ήταν τα λόγια του πατέρα του 6 μηνών βρέφους που πέθανε από τη βίαιη συμπεριφορά της μητέρας του.
Ο πατέρας του βρέφους μάλιστα τόνισε πως έφυγε από το σπίτι καθώς φοβόταν ότι η σύντροφος του θα τον σκοτώσει στον ύπνο του.
Η γιαγιά του 6 μηνών βρέφους, η μητέρα από την πλευρά του πατέρα, μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και στην εκπομπή του Live News για την μητέρα του βρέφους που κρίθηκε προφυλακιστέα.
«Φερόταν πολύ καλά. Κι εγώ της φερόμουν πολύ καλά. Το μωρό όταν γεννήθηκε το μεγαλώσαμε εδώ και την πρόσεχα γιατί ήταν λεχώνα. Μόλις άρχισε να στέκεται στα πόδια της άρχισε η συμπεριφορά της να αλλάζει. Είχε κάποια προβλήματα, δεν ξέρω κι εγώ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook