Δεν ήμουν εγώ στα βίντεο, επιμένει ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της.

Τον 39χρονο σύντροφο της άτυχης Γεωργία διαψεύδει ο φίλος και συνεργός του που ισχυρίζεται ότι τη φίμωσε και τη σκότωσε και αυτός τον βοήθησε μόνο να την μεταφέρουν μέσα στο μπαούλο, από τη Θεσσαλονίκη, σε ερημική τοποθεσία στην Χαλκιδική, όπου και τη βρήκε η Αστυνομία.

Οι δύο συλληφθέντες που διώκονται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, βίαιη διακοπή κύησης, ληστεία (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι μετά τις πολύωρες απολογίες τους


Πρώτος πέρασε το «κατώφλι» του ανακριτή ο 34χρονος φίλος του φερόμενου ως φυσικού αυτουργού της δολοφονίας, , ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι ο σύντροφος της 41χρονης ήταν εκείνος που της αφαίρεσε τη ζωή, ότι ο ίδιος συμφώνησε να συμμετέχει μόνο σε μία σκηνοθετημένη ληστεία εις βάρος της, ενώ ισχυρίστηκε ότι αποφάσισε μόνος του να πάει να καταθέσει στην αστυνομία όταν έμαθε από το διαδίκτυο ότι το θύμα ήταν έγκυος.

«Ήμουν εκεί για να την ακινητοποιήσουμε επειδή δέχτηκα την πρόταση του να κάνουμε μια ψεύτικη ληστεία χωρίς να πάθει τίποτα η κοπέλα. Όταν πήρε το μαχαίρι στα χέρια του μου ζήτησε να φύγω. Βγήκα από την πολυκατοικία και περίμενα στο αυτοκίνητο. Τοτε ήρθε και μου είπε ότι τη σκότωσε. Δέχθηκα να μεταφέρουμε τη σορό γιατί φοβήθηκα ότι θα πάθω τα ίδια» φέρεται να είπε, μεταξύ άλλων, στον ανακριτή.

Ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας επιμένει να υποστηρίζει ότι δεν είχε καμία συμμετοχή στην ανθρωποκτονία και ότι το μοιραίο βράδυ κοιμόταν. Απαντώντας σχετικά για τα βίντεο ντοκουμέντο που δείχνουν τις κινήσεις του καρέ – καρέ μετά και πριν την δολοφονία, υποστηρίζει ότι δεν απεικονιζεται ο ίδιος. «Η Γεωργία ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχα στον κόσμο. Δεν πρόκειται να ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει. Εκείνο το βράδυ ήπια τρία υπνωτικά χάπια και δεν κατάλαβα τίποτα, ξύπνησα την άλλη μέρα το πρωί. Δεν είμαι αυτός που απεικονίζεται στα βίντεο» είπε στην απολογία του.

«Είμαι η μάνα του φονιά»
Με τους δύο άνδρες να οδηγούνται στη φυλακή, συγκλονίζει η μητέρα του 39χρονου, η οποία μιλώντας στο MEGA, δεν επιχείρησε ούτε στο ελάχιστο να καλύψει τον γιο της.

«Το ξέρω ότι δεν ευθύνομαι, αλλά δεν παύει να είμαι η μάνα του φονιά. Δεν πίστευα ποτέ ότι το παιδί μου θα κάνει τέτοια πράγματα. Ποτέ, ποτέ, ποτέ. Δεν είμαι σε θέση να κάνω τίποτα. Δεν ξέρω για ποιον να πρωτοκλάψω. Από τη μία στεναχωριέμαι γιατί είναι παιδί μου, από την άλλη νιώθω, μίσος, θυμό. Αν ήμουν εκεί θα είχα πάει μέσα στο αστυνομικό τμήμα να τον σκοτώσω».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook