Όλα έγιναν μέσα σε 40 δευτερόλεπτα, δεν πρόλαβε το θύμα να χρησιμοποιήσει το όπλο που είχε πάνω του

Την ίδια ώρα σοκάρει η φωτογραφία που βλέπει το φώς της δημοσιότητας και δείχνει τον Βαγγέλη Ζαμπούνη να κείτεται νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, μετά την μαφιόζικη εκτέλεση του στον Νέο Κόσμο, τα ξημερώματα της Κυριακής 14 Ιανουαρίου 2024.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε το newpost.gr

Το θύμα γνωστό στον κόσμο της νύχτας ως «Ζαμπόν», ήταν από τα υψηλόβαθμα στελέχη της Greek Mafia και το όνομα του είχε εμπλακεί στον σχετικό φάκελο που είχε η Ασφάλεια, αλλά παρά την εμπλοκή του σε διάφορες υποθέσεις εκβίασης και όχι μόνο δεν είχε καταδικαστεί.

Οι Αρχές αφού κατέφθασαν στο σημείο, ανέφεραν πως έχουν βρεθεί 97 κάλυκες εξωτερικά του αυτοκινήτου. Εσωτερικά υπάρχουν και άλλοι και αναμένεται να καταμετρηθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Το αυτοκίνητο του θύματος ήταν θωρακισμένο, αλλά με κακή θωράκιση όπως αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος. Το θύμα μόλις βγήκε από το πρατήριο και μπήκε στο αυτοκίνητο του, όπου δέχτηκε την επίθεση. Στις κάμερες βλέπουν ότι οι δράστες αλλάζουν τουλάχιστον μία φορά ο καθένας γεμιστήρα.

Το θύμα είχε μαζί του ένα πιστόλι Glock και δύο κινητά.

Ο Βαγγέλης Ζαμπούνης είχε γίνει στόχος αντίπαλης συμμορίας τον Οκτώβριο του 2018. Τότε του είχαν στήσει καρτέρι στην ακτή Κονδύλη και άνοιξαν πυρ εναντίον του, με το καλάσνικοφ των δραστών να παθαίνει εμπλοκή. Είχε τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια, αλλά επιβίωσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook