Καρέ – καρέ η εκτέλεση του νονού της Greek Mafia με τους επαγγελματίες δολοφόνους να γαζώνουν ψύχραιμοι το αυτοκίνητο.

To συγκλονιστικό βίντεο που μετέδωσε το MEGAδείχνει τη στιγμή της εκτέλεσης του Βαγγέλη Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο, με τους δράστες, να πλησιάζουν το όχημα του 44χρονου και να το «γαζώνουν» με τα καλάσνικοφ.

Οι δολοφόνοι του έστησαν καρτέρι και τον εκτέλεσαν μπροστά στο πρατήριό του και μέσα στο θωρακισμένο πολυτελές του αυτοκίνητο χωρίς ο Βαγγέλης Ζαμπούνης να προλάβει να χρησιμοποιήσει τον οπλισμό του.

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο με τη σκηνή της εκτέλεσης του 44χρονου.

Προσοχή σκληρές εικόνες

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, το θύμα επιστρέφει από το βενζινάδικο ιδιοκτησίας του και ανοίγει την πόρτα για να μπει στο τζιπ του που βρίσκεται παρκαρισμένο επί της Φραντζή, στη γωνία με την Ηλία Ηλιού.


Τότε εμφανίζεται ένα SUV και σταματάει ακριβώς μπροστά του. Αμέσως κατεβαίνουν δύο άτομα. Ο ένας μαυροφορεμένος με ένα καλάσνικοφ πηγαίνει αμέσως στη θέση του οδηγού και ανοίγει πυρ. Όπως φαίνεται αδειάζει το όπλο, οπισθοχωρεί και προσπαθεί να ξαναγεμίσει. Ο γεμιστήρας του πέφτει από τα χέρια ωστόσο δεν πτοείται. Συνεχίζει αδειάζοντας τις σφαίρες για δεύτερη φορά στη θέση του οδηγού.

Από το θύμα δεν υπάρχει καμία αντίδραση.


Στο τέλος ο δράστης ανοίγει την πόρτα και αποτελειώνει το θύμα με ένα πιστόλι που βγάζει από τη ζώνη του. Την ίδια ώρα, το δεύτερο άτομo από την πλευρά του συνοδηγού αδειάζει και αυτό τις σφαίρες από το  καλάσνικοφ.

Η επίθεση κρατά 39 δευτερόλεπτα και οι δράστες τρέπονται σε φυγή. Συνολικά βρέθηκαν 97 κάλυκες.


Η επίθεση θυμίζει εκείνη που έγινε τον Ιούνιο του 2023 στον Κορυδαλλό. Μάλιστα, οι δύο επιθέσεις συνδέονται μεταξύ τους, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ.

Ο 44χρονος παρά το γεγονός ότι γνώριζε πως είναι στόχος, δεν είχε μαζί του την φρουρά του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook