Το 4χρονο αγόρι έχει πρόβλημα κινητικότητας από την αριστερή πλευρά, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαία Κυριακού

Αισιόδοξα είναι τα νέα για την υγεία του 4χρονου παιδιού, που ήταν σε κώμα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη στα Μέγαρα, από τον 23χρονο πατριό του, ο οποίος παραμένει άφαντος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Νοσοκομείο Παίδων Αγλαία Κυριακού το αγόρι αποσωληνώθηκε και ανταποκρίνεται σε λεκτικά ερεθίσματα και έχει ανακτήσει κινητικότητα στο άνω και κάτω άκρο της δεξίας του πλευράς.

Το αγόρι χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε σταθερή με πρόβλημα κινητικότητας στη μία του πλευρά, την αριστερά σε πόδι και χέρι.

Την ίδια ώρα, ο πατριός του είναι άφαντος, με την Αστυνομία να τον αναζητά σε όλη την ευρύτερη περιοχή.
Όσον αφορά στα άλλα τρία του αδέρφια –ηλικίας 8, 10 και 11 ετών- έχει ολοκληρωθεί η παιδοψυχιατρική εκτίμηση και ο έλεγχος για τυχόν μεταδιδόμενα νοσήματα, έχουν εξετασθεί από ιατροδικαστή και εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Ορθοπεδικό Τμήμα, του νοσοκομείου Παίδων

Η ενημέρωση του νοσοκομείου
1. O ασθενής (Χ.Ρ.), Ρομά, 4 ετών, που νοσηλεύεται στο Γ.Ν.Π.Α. «Π&Α ΚΥΡΙΑΚΟΥ» από 10.01.2024 με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλά κατάγματα (μετά από κακοποίηση), χειρουργήθηκε για παροχέτευση υποσκληρίδιου αιματώματος θωρακοσφυϊκής μοίρας της Σπονδυλικής Στήλης, στις 12.01.2024.

2. Αποσωληνώθηκε στις 14.01.2024 και έκτοτε ανταποκρίνεται σε λεκτικά ερεθίσματα, εκτελεί εντολές, έχει καλή κινητικότητα δεξιού άνω και κάτω άκρου ενώ υπολείπεται η κινητικότητα του αριστερού άνω και κάτω άκρου. Παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε σταθερή κατάσταση.

3. Όσον αφορά τα τρία (3) ανήλικα αδέλφια του, τα οποία εισήχθησαν στις 11.01.2024 κατόπιν προφορικής εντολής της Εισαγγελίας Ανηλίκων Αθήνας :

Άρρεν ( Χ.M.-Γ.) , έντεκα (11) ετών

• Άρρεν (Χ. Π.-Α.) , δέκα (10) ετών

• Άρρεν (Χ. Τ.-Γ., οκτώ (8) ετών

– Έχει ολοκληρωθεί η παιδοψυχιατρική εκτίμησή τους και ο έλεγχος μεταδοτικών νοσήματων.

– Έχουν εξετασθεί από ιατροδικαστή.

– Παραμένουν νοσηλευόμενα στο Ορθοπεδικό Τμήμα συνοδευόμενα από την μητέρα τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook