Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το ζευγάρι, μια Ελληνίδα και ο Νορβηγός φίλος της, βρέθηκαν σε διαμέρισμα στην Κωνσταντινούπολη, εκείνη αναίσθητη και ο άνδρας νεκρός. Τι δήλωσε ο θείος της.

Ο θείος της 31χρονης Ελληνίδας από το Ρέθυμνο που βρέθηκε αναίσθητη δίπλα στον νεκρό σύντροφό της σε διαμέρισμα της Κωνσταντινούπολης , δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια του.

Μιλώντας στο Live News ο θείος της 31χρονης Ελληνίδας, ανέφερε: «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι γιατί πήγαν διακοπές για 5 μέρες στην Κωνσταντινούπολη και μάλλον είναι αναθυμιάσεις από το τζάκι ή από τη σόμπα. Ήταν πρόβλημα της κατοικίας που διαμένανε και δεν τους το είπαν και εμείς προσπαθούμε να μάθουμε».

Η 31χρονη κοπέλα από το Ρέθυμνο αποσωληνώθηκε. Παραμένει όμως σε κώμα σε νοσοκομείο της Τουρκίας.
Οι τελευταίες πληροφορίες που έχει η οικογένειά της δείχνουν πως η νεαρή φανερώνει μερικά σημάδια βελτίωσης.
Αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή στον 52χρονο φίλο της από τη Νορβηγία για να δοθούν περισσότερες απαντήσεις για το μυστήριο στην Κωνσταντινούπολη.

Η τελευταία καταγραφή του ζευγαριού
Το MEGA εξασφάλισε ένα βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει το ζευγάρι, την Ελληνίδα με τον Νορβηγό σύντροφό της να μπαίνουν στο διαμέρισμα, με την τραγική κατάληξη γι’ αυτούς. Το βίντεο είναι από κάμερα ασφαλείας απέναντι πολυκατοικίας.

Ο θείος της Ελληνίδας μιλώντας στο LIVE NEWS αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της:

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, είμαστε όλοι σε σοκ γιατί είναι μία νέα κοπέλα και ένα καλό κορίτσι, απλώς το θέμα είναι ότι δεν έχουμε πληροφορίες, το μοναδικό σήμερα που μάθαμε ότι δεν έχει μηχανική υποστήριξη πια».
Η Ελληνίδα βρέθηκε αναίσθητη δίπλα στον νεκρό σύντροφό της, μέσα στο διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει στον Γαλατά Κωνσταντινούπολης.

Το ζευγάρι κανόνιζε καιρό αυτό το ταξίδι. Ήθελε να ζήσει λίγες μέρες ξεγνοιασιάς σε μία ξένη χώρα. «Μαμά θέλω να ζήσω το όνειρο» είπε η 31 ετών κοπέλα λίγο πριν φύγει από το Ρέθυμνο, παρά την παράκληση της μητέρας της να μην πάει.

«Είναι δυνατό κορίτσι, είναι από τα Σφακιά και ελπίζουμε να βγει όλος αυτός ο δυναμισμός σε αυτό που περνάει», τόνισε ο θείος της 31χρονης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook