Κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση ο 50χρονος κρεοπώλης. Μέχρι στιγμής, δεν έχει προκύψει κάτι χειροπιαστό σε βάρος τους, αν και θεωρείται βασικός ύποπτος μιάς και ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 31χρονο Μπάμπη πριν χαθούν τα ίχνη του.

Για 13η μέρα συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι καθώς παρά τις εκτεταμένες έρευνες δεν έχει βρεθεί το παραμικρό ίχνος του.

Η οικογένεια του είναι πεπεισμένη ότι το παιδί τους έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας. Σήμερα, μάλιστα η μητέρα και οι δύο αδερφές του Μπάμπη Κούτσικου κατέθεσαν μήνυση για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατά αγνώστων δραστών.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία κάλεσε σε νέα κατάθεση τον 50χρονο κρεοπώλη, καθώς όχι μόνο είναι άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη τελευταίος αλλά του χρωστούσε και περί τις 17.000 -20.000 ευρώ, γεγονός που επιτείνει τις υπόννοιες σε βάρος του.

Ο 50χρονος κρεοπώλης έχει κληθεί από τις Αστυνομικές Αρχές προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση και να απαντήσει σε νέες ερωτήσεις γύρω από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί κατά την προανάκριση που διεξάγεται για την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Ο 36χρονος φίλος του κρεοπώλη
Στο κάδρο των ερευνών μπαίνουν πλέον και νέα πρόσωπα.
Πρόκειται για έναν 36χρονο φίλο του κρεοπώλη με τον οποίο όχι μόνο αντάλλαξαν μηνύματα το επίμαχο χρονικό διάστημα, αλλά βρέθηκαν την ίδια ώρα και στο ίδιο ερημικό σημείο.
Οι Αρχές εξετάζουν τα μηνύματα για το αν είναι αληθινά ή έχουν σταλεί για να τους αποπροσανατολίσουν.

Τα  πρόσωπα – κλειδιά
Στο μεταξύ τα πρόσωπα «κλειδιά» μαζί με τον αγνοούμενο Μπάμπη είναι πέντε. Ο 50χρονος κρεοπώλης που βρίσκεται διαρκώς στο κάδρο της μεγάλης έρευνας, ο 36χρονος φίλος του που παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στην αστυνομία και η σύζυγός του, μαζί με έναν 35χρονο άντρα, που φιλοξένησε τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία, λίγες ώρες αφού χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου.

Ο 50χρονος κρεοπώλης είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη ζωντανό. Επικαλείται ένα κενό μνήμης 50 λεπτών και έχει διαπιστωθεί πως διέγραψε μια σειρά από μηνύματα και συνομιλίες, τη μέρα της εξαφάνισης. Αν και είχε πει πως τον κάλεσε ο 31χρονος για να τον μεταφέρει στο σημείο που είχε ραντεβού για κυνήγι, διαπιστώθηκε πως συνέβη το αντίστροφο. Τηλεφώνησε εκείνος στον Μπάμπη και του ζήτησε να συναντηθούν. Κάτι που έγινε λίγες ώρες αργότερα.

Μετά την εξαφάνιση ο κρεοπώλης ανέφερε στους αστυνομικούς ότι επέστρεψε απευθείας στο σπίτι του. Κάτι που δεν συνέβη, όπως έδειξαν μια σειρά από κάμερες ασφαλείας. Aν και αρχικά δεν είχε αναφέρει ότι μίλησε με φίλο του, πριν και μετά την εξαφάνιση, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το έκανε, με τον ίδιο να επαναλαμβάνει πως δεν θυμάται όσα έγιναν και ειπώθηκαν στις συνομιλίες.

Όπως διαπιστώθηκε ο κρεοπώλης είχε μαζί το κινητό του τηλέφωνο αν και έλεγε το αντίθετο αρχικά, ενώ τη νύχτα της εξαφάνισης, επέστρεψε σπίτι του και έφυγε ξανά με προορισμό ένα ψιλικατζίδικο, για να αγοράσει χαρτί υγείας όπως κατέγραψαν οι κάμερες.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Η μήνυση για εγκληματική ενέργεια από τη μητέρα και τις αδελφές του Μπάμπη
Μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων για εγκληματική ενέργεια κατέθεσε ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη μητέρα και τις δύο αδερφές του 31χρονου αγνοούμενου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, Κώστας Δημόπουλος.

Ο δικηγόρος Κώστας Δημόπουλος συνοδευόμενος από μια από τις αδερφές του Μπάμπη που αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου έφτασαν στο δικαστικό μέγαρο και κατευθύνθηκαν προς το γραφείο της εισαγγελίας. «Κατατέθηκε μήνυση ενώπιον της κυρίας εισαγγελέως πρωτοδικών Μεσολογγίου από την πλευρά της οικογένειας και συγκεκριμένα από τις δύο αδερφές του και τη μητέρα του για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως κατά αγνώστων δραστών και τυχόν εμπλεκομένων έτερων δραστών κι επιπρόσθετα για το αδίκημα της ψευδής καταθέσεως κατά εξακολούθηση την οποία έχει τέλεσει όλες αυτές τις ημέρες ο συγκεκριμένος ύποπτος ο οποίος ερευνάται από τις αρχές».

Και προσθέτει: «Φρονούμε ότι σύντομα η δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της, οι δράστες θα οδηγηθούν ενώπιον της και στη συνέχεια στις φυλακές. Εκεί που αρμόζει σε αυτούς που αφαίρεσαν τη ζωή του συγκεκριμένου ανθρώπου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook