Το άγριο έγκλημα στην Χαλκίδα έγινε μπροστά στα μάτια της συζύγου του που ειδοποίησε την Αστυνομία. Η ερωτική αντιζηλία όπλισε το χέρι της 39χρονης. Βίντεο από τις τελευταίες στιγμές του 43χρονου.

«Μια γυναίκα σκοτώνει τον άντρα μου», φώναζε η σύζυγος του θύματος από το μπαλκόνι, που είδε όλη τη σκηνή της δολοφονίας και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Η άγροα δολοφονία του 43χρονου ξυλουργού γνωστού στην κοινωνία της Χαλκίδας έγινε στις 8 σήμερα το πρωί, όταν μια 39χρονη γυναίκα, με την οποία στο παρελθόν φέρεται να είχε ερωτικό δεσμό, του έστησε καρτέρι και τον μαχαίρωσε άγρια μέχρι θανάτου.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η 39χρονη γυναίκα προκαλούσε επεισόδιο σε βάρος του 43χρονου ξυλουργού Σ.Ν . Σήμερα το πρωί όμως ξεπέρασε κάθε όριο , του έστησε καρτέρι και κρατώντας δύο μαχαίρια στα χέρια της, του επιτέθηκε και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου

Αιτία της απίστευτης έκρηξης θυμού της 39χρονης φαίνεται ότι ήταν το γεγονός ότι το θύμα της είχε ανακοινώσει ότι θα διέκοπτε τον παράνομο δεσμό τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η σύζυγος του 43χρονου, ο οποίος ήταν πολύ γνωστός στην τοπική κοινωνία, είχε ανακαλύψει την παράνομη ερωτική του σχέση και μάλιστα τον είχε παρακολουθήσει τις προηγούμενες ημέρες και τον είδε μαζί με την 39χρονη. Μετά από αυτό, ο 43χρονος ανακοίνωσε στην γυναίκα ότι θα χώριζαν, καθώς δεν ήθελε να διαλύσει την οικογένειά του.

Μόλις τον είδε να φτάνει, νωρίς το πρωί του Σαββάτου, η 39χρονη τον πλησίασε και άρχισαν να καυγαδίζουν έντονα. Οι φωνές έκαναν την σύζυγο του ξυλουργού να βγει στο μπαλκόνι της και από εκεί έγινε μάρτυρας της άγριας δολοφονίας . Ξαφνικά, είδε την εκτός εαυτού δράστιδα να βγάζει δυο μαχαίρια και να επιτίθεται στον σύζυγό της, καρφώνοντας το ένα από αυτά τέσσερις φορές στο σώμα του, κοντά στην καρδιά.

Η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια φωνάζοντας ότι σκοτώνουν τον σύζυγό της και οι γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν αμέσως βρήκαν την 39χρονη να στέκεται πάνω από τη σορό του 43χρονου με τα ρούχα της γεμάτα αίματα και της πέρασαν χειροπέδες χωρίς να αντισταθεί. Δίπλα στην πόρτα του οδηγού του αυτοκινήτου του άτυχου ξυλουργού, βρέθηκε και το δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος που εξετάζεται αν χρησιμοποιήθηκε και αυτό στην εν ψυχρώ δολοφονία.

Η 39χρονη μετά τη σύλληψη της ανακρίνεται για να πεί τους λόγους που την οδήγησαν στη δολοφονία, ενώ αύριο αναμένεται να προσαχθεί στην Εισαγγελία.

Το  βίντεο από τις τελευταίες στιγμές του 43χρονου λίγο πριν το άγριο φονικό


Είναι μόλις λίγα λεπτά πριν τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου, όταν ο 43χρονος βγαίνει από την πολυκατοικία όπου διαμένει. Λίγα λεπτά αργότερα, δέχεται επίθεση με μαχαίρι από την 39χρονη μπροστά από το όχημά του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook