Δεν υπήρχε ερωτική σχέση του θύματος με τη δράστιδα λέει κατηγορηματικά ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου ξυλουργού.

Κατηγορηματική είναι η διάψευση από την οικογένεια του 43χρονου θύματος στη Χαλκίδα αναφορικά με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που έκαναν λόγο για ερωτικό δεσμό ανάμεσα στον νεκρό, τον 43χρονο ξυλουργό και την 39χρονη που τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου σήμερα το πρωί έξω από το σπίτι του.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης, απέκρουσε τον ισχυρισμό περί ερωτικής σχέσης τονίζοντας ότι η γυναίκα που τον μαχαίρωσε, τον παρενοχλούσε συστηματικά.

Τα όσα συνέβαιναν γνώριζε, όπως λέει και ο σύζυγός της, που ήταν στενός φίλος με τον 43χρονο που δολοφονήθηκε. Η 39χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα που την οδήγησαν στο φονικό.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας του 43χρονου, Αθανάσιου Τάρτη
Από τέλος του 2021 το θύμα είχε καταγγείλει ότι τον παρενοχλούσε η μετέπειτα δολοφόνος του. Ο δικηγόρος της συζύγου του 42χρονου θύματος, Αθανάσιος Τάρτης, ξεκαθαρίζει ότι «δεν υπήρχε ερωτικός δεσμός μεταξύ θύτη και θύματος». Ωστόσο υπήρξαν απειλές και μας αναφέρει ότι «από το τέλος του 2021, αρχές του 2022, το θύμα είχε έρθει στο γραφείο μου, εν γνώσει της συζύγου του και εν γνώσει και του συζύγου της δράστιδος, ζητώντας να λάβουν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της για να σταματήσει να τον παρενοχλεί.

Τότε δεν έγιναν ασφαλιστικά μέτρα γιατί ο σύζυγος της δράστιδος παρενέβη και θεωρήσαμε ότι η υπόθεση έχει τακτοποιηθεί. Δεν είχαμε σοβαρές οχλήσεις. Υπήρξαν απειλές». Αξιοσημείωτο είναι ότι σύμφωνα με τον δικηγόρο της συζύγου του αδικοχαμένου άντρα «ο σύζυγος της δράστιδος ήταν ίσως ο καλύτερος φίλος του θύματος».

Από την άλλη η 39χρονη δράστης της άγριας δολοφονίας που έχει συλληφθεί , σύμφωνα με το δικηγόρο της Θέμη Κωντσιλίδη που μίλησε στο newsit.gr δεν έχει ομολογήσει καθώς όπως υποστηρίζει βρίσκεται σε σοκ. Ο δικηγόρος της είπε επίσης «παρακολουθείται από ψυχίατρο εδώ και τρεις μήνες» Συμπληρώνει ότι «δεν είναι σε καλή ψυχική κατάσταση. Δεν έχει πει πολλά πράγματα. Θα μιλήσουμε αύριο. Μου ζήτησε να βοηθήσουμε τα παιδιά της και τον σύζυγό της. Είναι σοκαρισμένη. Δεν έχει ομολογήσει την πράξη. Δεν είναι σε θέση να απολογηθεί. Μου γνωστοποίησε ο σύζυγός της ότι παρακολουθείται από ψυχίατρο εδώ και τρεις μήνες. Επειδή είναι μικρή κοινωνία θα κοιτάξουμε να σώσουμε τα παιδιά» ανέφερε.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της 39χρονης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook