Στην έρευνα για τον εντοπισμό του 31χρονου ρίχτηκε ειδική ομάδα εκπαιδευμένων σκυλιών, ενώ οι έρευνες θα εστιαστούν και σε πηγάδια της περιοχής.

Η τραγική μητέρα του 31χρονου Μπάμπη που εξαφανίστηκε στο Μεσολόγγι μιλάει στην Αγγελική Νικολούλη και συγκλονίζει.

Είναι εικόνες μέσα από το σπίτι του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, ο οποίος έχει να δώσει σημεία ζωής 16 ημέρες. Η κάμερα της Αγγελικής Νικολούλη και της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» καταγράφει το δωμάτιο του 31χρονου, όπως ακριβώς το άφησε πριν εξαφανιστεί.

«Πηγαίνω στα χωράφια να ψάξω και νομίζω ότι θα μου μιλήσει το παιδί μου», τα λόγια της μητέρας του Μπάμπη είναι γροθιά στο στομάχι.

Θεωρεί ότι ο κρεοπώλης, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε το γιο της ζωντανό στις 4 Γενάρη, δολοφόνησε το παιδί της πισώπλατα.

«Μου το έφαγε πισώπλατα το παιδί… Κάτι κακό έχει γίνει από αυτόν, γιατί χρωστούσε τα χρήματα».

Σε βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο 50χρονος κρεοπώλης μέσα σε σούπερ μάρκετ να αγοράζει χαρτί κουζίνας. Είναι λίγη ώρα μετά την εξαφάνιση του 31χρονου. Αμήχανος, νευρικός, καπνίζει, κοιτά διαρκώς γύρω του. Πετάει τα χρήματα στο ταμείο και φεύγει για το αυτοκίνητό του.

Η «μοιραία» διαδρομή
Το «Τούνελ» ακολούθησε με την αδελφή του εξαφανισμένου Μπάμπη τη μοιραία διαδρομή, από το σπίτι του 31χρονου έως τη διασταύρωση των ΤΕΙ στην παλαιά Εθνική Οδό.

«Βρισκόμαστε σε ένα φωτοβολταϊκό πάρκο που έχει καταγράψει τον 50χρονο να περνάει. Υπάρχουν άπειροι παράδρομοι. Να παρακαλέσω, υπάρχει κεραία κινητής τηλεφωνίας, να ερευνηθούν άλλα τηλέφωνα, μήπως είναι και κάποιος άλλος μαζί του και έχουν κάνει κάτι στον Μπάμπη», είπε η αδερφή του.

Για 16η ημέρα η οικογένεια του Μπάμπη Κούτσικου «χτενίζει» το Μεσολόγγι, αναζητώντας ένα σημάδι που μπορεί να οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου.

Συγγενείς, φίλοι και εθελοντές αναζητούν τον 31χρονο στη βαλτώδη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας.

Από τις 4 Ιανουάριου, οπότε και τα ίχνη του Μπάμπη χάθηκαν, ο κρεοπώλης έχει πέσει σε απανωτές αντιφάσεις. Αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία συγκρατουμενου στα κρατητήρια του Μεσολογγίου.

«Άκουσα και μέσα στον ύπνο του, έλεγε, «τι έκανες…». Μου είπε ότι μετέφερα τον φίλο μου αγνοείται. Έλεγε ότι το παιδί είναι νεκρό και ούτε πρόκειται να τον βρουν».

Ο κατηγορούμενος κρεοπώλης κρατά από την αρχή σκληρή στάση και αρνείται τα πάντα. Ο 50χρονος βρίσκεται υπό αστυνομική κράτηση σε άλλο αστυνομικό τμήμα του νομού Αιτωλοακαρνανίας και τη Δευτέρα θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή στο Μεσολόγγι.

Την ίδια στιγμή, στην έρευνα για τον εντοπισμό του 31χρονου ρίχτηκε ειδική ομάδα εκπαιδευμένων σκυλιών, ενώ οι έρευνες θα εστιαστούν και σε πηγάδια της περιοχής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook