Άκαρπες είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό της σορού του31χρονου Μπάμπη που αγνοείται για 3η εβδομάδα. Για εμπλοκή και άλλων προσώπων πέρα του κατηγορούμενου κρεοπώλη κάνει λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας.

Ο 50χρονος κρεοπώλης , βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου, κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση έφτασε στο δικαστήριο Μεσολογγίου υπό άκρα μυστικότητα από τις 7 το πρωί θα απολογηθεί με υπόμνημα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της οικογένειας του 31χρονου, είπε ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εκπλήξεις σε ότι αφορά την διερεύνηση της υπόθεσης εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο κατηγορούμενος κρεοπώλης συνεχίζει να κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό ενώ στο «κάδρο» των ερευνών έχει μπει και ο 36χρονος φίλος του, του οποίου το κινητό εξέπεμψε στο ίδιο σημείο με του 31χρονου.

Οι έρευνες των Αρχών έχουν επικεντρωθεί στη λιμνοθάλασσα, με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου να κάνει λόγο για μία δύσκολη περιοχή.

Σιωπηλός ο κρεοπώλης
Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς ο 50χρονος κρεοπώλης που συνελήφθη, συνεχίζει να κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό.

Στο “κάδρο” των ερευνών έχει μπει και ο 36χρονος φίλος του, του οποίου το κινητό εξέπεμψε στο ίδιο σημείο με του 31χρονου. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχει προκύψει κάτι σε βάρος του.

Οικογένεια Μπάμπη: Υπάρχουν κι άλλοι εμπλεκόμενοι, θα έχουμε “εκπλήξεις”
Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της οικογένειας του 31χρονου, είπε ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εκπλήξεις σε ότι αφορά την διερεύνηση της υπόθεσης εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου.

Όπως ανέφερε ο Κώστας Δημόπουλος σχετικά με τον 50χρονο κρεοπώλη, «εμπαίζει τις Αρχές, περιμένουμε να πει στην απολογία του έστω και μισή αλήθεια, γιατί μέχρι τώρα δεν έχει πει καμία αλήθεια».

«Είναι οικονομικό το κίνητρο, αυτό είναι αντικειμενικό και όλα τα άλλα ερευνώνται», ανέφερε ο κ. Δημόπουλος, υποστηρίζοντας ότι δεν φέρονται να ευσταθούν σενάρια που ακούγονται πχ. για κοινή αναζήτηση λιρών ή τοκογλυφία, αναφέροντας ότι ο 31χρονος και ο 50χρονος «είχαν κοινό χόμπι το κυνήγι και είχαν σχέση φιλική».
«Εμείς λέμε ότι υπάρχει εμπλοκή και άλλων προσώπων», επεσήμανε ο δικηγόρος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook