Επί τόπου μετέβη ιατροδικαστής, ενώ σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η πρώτη αναγνώριση έχει γίνει από τα ρούχα που φορούσε το θύμα την ημέρα της εξαφάνισής του. Τη σορό εντόπισε εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΛΑΣ.

Δραματικό τέλος μπαίνει στο θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, καθώς μετά από 18 μέρες ερευνών, το μεσημέρι εντοπίσθηκε σορός σε βαλτώδη περιοχή στον Κάμπο Ευηνοχωρίου.

Η σορός ήταν μπρούμυτα, έχει εμφανή ίχνη σήψης και είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση λόγω των αλλοιώσεων που επιφέρει η πολυήμερη παραμονή στο βάλτο.

Επί τόπου μετέβη ιατροδικαστής, ενώ σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η πρώτη αναγνώριση έχει γίνει από τα ρούχα που φορούσε το θύμα την ημέρα της εξαφάνισής του. Τη σορό εντόπισε εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΛΑΣ.

Η μητέρα και η αδερφή του 31χρονου ενημερώθηκαν τηλεφωνικά ενώ βρίσκονται έξω από το δικαστήρια Μεσολογγίου όπου απολογείται από το πρωί ο 50χρονος κρεοπώλης που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η μητέρα του λιποθύμησε 
Η μητέρα μη αντέχοντας τα δυσάρεστα νέα λιποθύμησε έξω από το δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου
Ο Μπάμπης εξαφανίστηκε από το Μεσολόγγι το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου. Ο 50χρονος κρεοπώλης είναι ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε, καθώς τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε σημείο που του ζήτησε ο 31χρονος, καθώς θα πήγαινε για κυνήγι.

Οι αντιφάσεις του και τα στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της έρευνας τον είχαν καταστήσει τον βασικό ύποπτο και προκάλεσαν τη σύλληψή του και την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Το σημείο που βρέθηκε η σορός του Μπάμπη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σορός του 31χρονου βρέθηκε στον Κάμπο Ευηνοχωρίου σε μία βαλτώδη περιοχή, και ήταν κρυμμένος ως ένα βαθμό.


Στο σημείο μεταφέρεται ιατροδικαστής ώστε να εξετάσει το άψυχο σώμα του 31χρονου και για να γίνει η αναγνώριση από τα ρούχα που είχαν δηλωθεί πως φορούσε το μοιραίο βράδυ.

Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, μίλησε στο LIVE NEWS για τον εντοπισμό της σορού του αγνοούμενου Μπάμπη.

«Μίλησα με την αδελφή του Μπάμπη. Μάλλον είναι αυτή η σορός αλλά πρέπει να γίνει ταυτοποίηση για να είμαστε απόλυτα σωστοί. Βρίσκεται ο συνεργάτης μου εκεί και κατά 99% είναι αυτή η σορός. Είναι μία τραγική στιγμή. Μακάρι να είχαμε διαψευστεί. Εγώ το θεωρώ αδύνατο να μην είναι στην εξίσωση και άλλα πρόσωπα. Υπάρχει δρόμος γιατί πρέπει να δούμε το μέγεθος του κινήτρου και όχι μόνο τα λεφτά. Θεωρώ δεδομένο ότι ο Μπάμπης έχει παρασυρθεί εκεί και έγινε το φονικό. Στην εξίσωση υπάρχουν και άλλα πρόσωπα. Το μέρος είναι κοντά στο σημείο που βρίσκεται το στίγμα του 50χρονου κρεοπώλη».

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, μίλησε στο LIVE NEWS.
«Βρέθηκε η σορός. Είναι σε ένα χωράφι που υπάρχει μια λιμνούλα σαν βάλτος. Δεν νομίζω πως η σορός έχει παρασυρθεί αλλά πιστευτώ πως εκεί τον έριξε άρα ίσως τον σκότωσε εκεί κοντά. Εκεί θα βρίσκεται και το όπλο. Θα δούμε τους λόγους. Μπορεί να μην είναι για κυνήγι και μπορεί να υπάρχουν άλλα πρόσωπα. Εγώ πιστεύω πως δεν υπάρχουν άλλα πρόσωπα».

«Το παιδί ήταν σκεπασμένο με ένα βαρύ αντικείμενο»
Ένας από τους ανθρώπους που βοήθησε στις έρευνες μίλησε στο LIVE NEWS.
«Ψάχνουμε 11 μέρες τώρα για το παιδί. Είχαμε ξαναψάξει εκεί. Είναι ένα αυλάκι λίγο πιο βαθύ. Ίσως κάποιος τον είχε ρίξει εκεί. Βρέθηκε μέσα στο νερό. Από χθες το σκυλί είχε μία μυρωδιά αλλά από τον αέρα έχανε την επαφή και σήμερα το βρήκε. Το παιδί ήταν σκεπασμένο με ένα βαρύ αντικείμενο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook