Η νεαρή γυναίκα στη Θεσσαλονίκη κατηγορείται για παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας. Όπως είπε η γυναίκα είχε σοβαρούς λόγους που παρακολουθούσε τον πρώην σύζυγο της και θα τους αποκαλύψει στον ανακριτή.

Για κακούργημα διώκεται η 26χρονη που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από καταγγελία του πρώην συζύγου της ότι παγίδευσε ένα παιδικό λούτρινο με καταγραφική συσκευή ήχου προκειμένου να τον παρακολουθεί.
Στα πράγματα του παιδιού το στικάκι.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο 29χρονος, όταν παρέλαβε το ανήλικο παιδί τους -βάσει δικαστικής απόφασης που ρυθμίζει τα ζητήματα επικοινωνίας- και μετέβη στο σπίτι του, εντόπισε μεταξύ των προσωπικών αντικειμένων του παιδιού ένα λούτρινο κουκλάκι. Μέσα σε αυτό διαπίστωσε έκπληκτος ότι υπήρχε επιμελώς κρυμμένο και ενεργοποιημένο USB stick που κατέγραφε.

Ακολούθως, ο 29χρονος προχώρησε σε καταγγελία και η πρώην σύζυγός του συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης με την αυτόφωρη διαδικασία.

Εις βάρος της ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας, ενώ την παρέπεμψε να απολογηθεί στην 6η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά της η 26χρονη δήλωσε ότι υπάρχουν σοβαροί λόγοι που έκανε αυτή την κίνηση και θα τους αποκαλύψει μόνο ενώπιον του ανακριτή αύριο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook