Νεκρός από κυνηγετικό όπλο βρέθηκε ο Μπάμπης που ήταν εξαφανισμένος εδώ και 15 μέρες

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι, καθώς εντοπίστηκε η σορός του μέσα σε ένα βάλτο στην περιοχή της Ευαγγελίστριας. Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός του Μπάμπη, ο οποίος ήταν αγνοούμενος από τις 4 Ιανουαρίου 2024 στο Μεσολόγγι, βρέθηκε με τραύματα από πυροβολισμούς στην πλάτη και στα πόδια.

Ο Μπάμπης σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις χτυπήθηκε με κυνηγετικό όπλο τα σκάγια του οποίου τον βρήκαν στην πλάτη και στα πόδια. Σε συνδυασμό ότι το πτώμα μέσα στο βάλτο ήταν μπρούμυτα εκτιμάται ότι πυροβολήθηκε πισώπλατα

Αργά το απόγευμα, ο 50χρονος κρεοπώλης, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον Μπάμπη, κρίθηκε προφυλακιστέος για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ωστόσο, ο ίδιος δεν έχει ομολογήσει.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών θα επικεντρωθούν στον εντοπισμό του όπλου της δολοφονίας, το οποίο ο φερόμενος ως δράστης κάπου θα έχει πετάξει, προκειμένου να κρύψει την εγκληματική του ενέργεια. Παράλληλα, τα ευρήματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων αναμένεται να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες του θανάτου του Μπάμπη. Δείγματα DNA που αναμένεται να ληφθούν και από τα νύχια του άτυχου άνδρα, θα δείξουν αν ο 50χρονος κρεοπώλης και ο 31χρονος πάλεψαν.

Επίσης στο επίκεντρο των αστυνομικών ερευνών είναι και αν ο κρεοπώλης είχε συνεργούς στη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου.

Λύγισε η μητέρα του Μπάμπη στο άκουσμα ότι βρέθηκε η σορός του
Λίγο μετά τις 16.30 γίνεται γνωστή η είδηση ότι βρέθηκε στο βάλτο η σορός του 31χρονου. Η μητέρα και οι αδελφές του 30χρονου βρίσκονται έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου. Το μαθαίνουν πρώτες και καταρρέουν.


Η μητέρα βγάζει μια σπαρακτική κραυγή λέγοντας «παιδί μου» και καταρρέει

Οι συγγενείς του 30χρονου είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια, περιμένοντας να ολοκληρώσει την απολογία του ο 50χρονος κρεοπώλης που έχει συλληφθεί.

Ξαφνικά χτυπά το τηλέφωνο της αδελφής του Μπάμπη. Ήταν αυτό που περίμεναν όλες τις μέρες.
Τα συναισθήματα τους ανάμικτα. Ανακούφιση γιατί έστω βρέθηκε η σορός του ανθρώπου τους, αλλά και οργή για τον κρεοπώλη που αρνείται πεισματικά οποιαδήποτε εμπλοκή του με τη δολοφονία του νεαρού.

Η σορός βρέθηκε μέσα στη λάσπη και σε σήψη
Η σορός του Μπάμπη βρέθηκε σε βαλτώδες ερημικό σημείο στην περιοχή Ευαγγελίστρια, στον Κάμπο Ευηνοχωρίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εντοπίστηκε μπρούμυτα μέσα σε ένα αυλάκι με νερό και καλυμμένος από λάσπη.

Τη σορό εντόπισε σκύλος, ο οποίος έχει εκπαιδευτεί για να εντοπίζει ανθρώπινα υπολείμματα ακόμη και σε βάθος πολλών μέτρων.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του εθελοντή που συμμετείχε στις έρευνες, η σορός εντοπίστηκε σκεπασμένη ολόκληρη από λάσπη.

Η περιοχή είναι αποκλεισμένη ενώ στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής από την Πάτρα για να εξετάσει την σορό η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη.

Οι πρώτες ενδείξεις από το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του Μπάμπη δεν δείχνουν ότι δολοφονήθηκε κάπου αλλού και μεταφέρθηκε εκεί όπου τελικά βρέθηκε.

Όσο τα συνεργεία των εθελοντών και οι ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι ερευνούσαν εξονυχιστικά την βαλτώδη περιοχή για να εντοπίσουν τελικά το απόγευμα την σορό του Μπάμπη, ο 50χρονος κρεοπώλης συνέχιζε την απολογία του στον ανακριτή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook