Δύο 19χρονοι νέοι και ένα ζευγάρι νεκροί στα δύο τροχαία που έγιναν στην παραλιακή και στην Ομόνοια.

Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο με τέσσερις ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους σε δύο διαφορετικά τροχαία δυστυχήματα στην παραλιακή στο ύψος της Βούλας και στην περιοχή της Ομόνοιας στη συμβολή με την Πατησίων σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες.

Το πρώτο τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 23.00 στην παραλιακή (λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή) στο ύψος της Βούλας. Από το δυστύχημα έχασαν την ζωή τους δύο 19χρονοι νέοι , ;ένα αγόρι κι ένα κορίτσι,  όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, βγήκε από τον δρόμο, ανέβηκε στο διαχωριστικό διάζωμα και τελικά χτύπησε σε δέντρα και κολώνα ηλεκτροφωτισμού.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok έχουν καταγραφεί οι πρώτες εικόνες λίγη ώρα μετά το τρομακτικό τροχαίο.

@tzoutzou7

#voula #vouliagmeni #carcrush #παραλιακή #τροχαιο #accident

♬ original sound – Konstantinos Tzoutzo

Σύμφωνα με την ΕΡΤ δύο ακόμα ΙΧ αυτοκίνητα έκαναν ελιγμούς για να αποφύγουν το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το ένα να χτυπήσει στο κράσπεδο και να υποστεί μικρές υλικές ζημιές με τον οδηγό να είναι καλά στην υγεία του. Το δεύτερο ΙΧ που ακολουθούσε κινούμενο στο ρεύμα προς Πειραιά, έκανε επίσης ελιγμό με αποτέλεσμα να παρασύρει 2 πεζούς οι οποίοι ως εκ θαύματος δεν τραυματίστηκαν. Όπως έγινε γνωστό το όχημα που εξετράπη της πορείας του κινείτο με μεγάλη ταχύτητα – τουλάχιστον 180 χιλιομέτρων την ώρα. Πρόκειται για το όχημα του ενός ατόμου που έχασε τη ζωή του.

Η κυκλοφορία διεκόπη στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή (παραλιακή) από το ύψος της συμβολής της με την λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά. Κοντά στις 01:00 της Τετάρτης δόθηκε στην κυκλοφορία και πάλι.

Προανάκριση από την Τροχαία βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό επιβαινόντων από το όχημα.

Θανατηφόρο το τροχαίο και στην Ομόνοια

Το δεύτερο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/1/2024) στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, μια μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της στην οδό Πατησίων στη συμβολή με την Πανεπιστημίου. Από το τροχαίο έχασαν τη ζωή τους οι δύο αναβάτες της μοτοσικλέτας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook