Στο Αστυνομικό Τμήμα οδηγήθηκαν η χαμηλοσυνταξιούχος δημοσιογράφος και ο γιος της, που τους έκαναν έξωση , ενώ έπεσαν και δακρυγόνα στους αλληλέγγυους που είχαν συγκεντρωθεί για να της συμπαρασταθούν και να αποτρέψουν τη διαδικασία.

Επεισόδια και δακρυγόνα στου Ζωγράφου από νωρίς το πρωί, καθώς αλληλέγγυοι συγκεντρώθηκαν στην οδό Αβύδου για να εμποδίσουν την έξωση της Ιωάννας Κολοβού, η οποία είχε χάσει το σπίτι της σε πλειστηριασμό.

Παρόλες τις αντιδράσεις του κόσμου και την έμπρακτη στήριξη που της παρείχαν, τελικά σήμερα το πρωί εκτελέστηκε η διαδικασία έξωσης σε βάρος της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού.

Αυτή την ώρα η Ιωάννα Κολοβού έχει οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα, καθώς αντιστάθηκε στην έξωση από το σπίτι της, ενώ κόσμος είναι συγκεντρωμένος στην οδό Αβύδου και δηλώνει την αντίδρασή του στο θλιβερό γεγονός.

Την ίδια ώρα αστυνομικοί και δικαστικοί επιμελητές πετάνε έξω από το σπίτι τα υπάρχοντα της Ιωάννας Κολοβού.

Σημειώθηκαν επεισόδια
Σημειώνεται ότι στην Αβύδου στου Ζωγράφου λόγω του κύματος συμπαράστασης που δημιουργήθηκε με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου και αλληλέγγυων που αντιδρούν με ένταση στην έξωση της Κολοβού, επενέβησαν ΜΑΤ και μονάδες ΟΠΚΕ με στόχο να τους απομακρύνουν από το σημείο, ενώ έγινε και ρίψη δακρυγόνων.

Η δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη βγήκε στο ραδιοσταθμό Στο Κόκκινο 105,5 και ζήτησε την στήριξη του κόσμου στην Ιωάννα Κολοβού, όπως και να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει καθώς κινδυνεύει να βρεθεί άστεγη.

 Πώς ξεκίνησαν όλα για την Ιωάννα Κολοβού
Η υπόθεση έξωσης της Ιωάννας Κολοβού ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο, ενώ πέρυσι τον Νοέμβριο κατάφερε το κύμα συμπαράστασης που αναπτύχθηκε γύρω της να ανατρέψει την απόφαση έξωσης και να πάρει πίστωση χρόνου.

Συγκεκριμένα πέρυσι τον Νοέμβρη η έξωση της Ιωάννας Κολοβού προκάλεσε αντιδράσεις με αποτέλεσμα πλήθος αλληλέγγυοι να μαζευτούν έξω από το σπίτι της συνταξιούχου δημοσιογράφου καθώς δικαστικός επιμελητής συνοδευόμενος από αστυνομικές δυνάμεις έσπασαν την πόρτα προκειμένου να αλλάξουν κλειδαριά και να το σφραγίσουν, μετά την επίδοση κατάσχεσης για χρέος 15.000 €.

Το σπίτι αποτελεί την κύρια και μοναδική κατοικία της κας. Κολοβού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook