Μεσολόγγι: Στο «μικροσκόπιο» τα ονόματα στο τετράδιο του 31χρονου με τα χρωστούμενα – Φέρονται να εμπλέκονται σε χρυσοθηρία
Το τετράδιο με τα ονόματα που χρωστούσαν στον Μπάμπη Κούτσικο βρήκε η μητέρα του και το παρέδωσε στην Αστυνομία.
Την ώρα που οι έρευνες μετά τον εντοπισμό της σορού του Μπάμπη Κούτσικου στην περιοχή της Ευαγγελίστριας συνεχίζονται για την ανεύρεση του φονικού όπλου, τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας είναι αποκαλυπτικά για τις συνθήκες θανάτου του 31χρονου από το Μεσολόγγι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος Μπάμπης Κούτσικος πυροβολήθηκε μία φορά και από κοντινή απόσταση από δεκάβολο μονόκαννο κυνηγετικό όπλο. Όπως έχει γίνει γνωστό, τα συγκεκριμένου τύπου όπλα χρησιμοποιούνται στο κυνήγι αγριογούρουνου.
Οι Αρχές όμως, εξετάζουν υπό άλλο πρίσμα και το τετράδιο που κρατούσε ο 31χρονος. Ένα σημειωματάριο γεμάτο ονόματα ανθρώπων που φέρεται να τους είχε δανείσει υπέρογκα ποσά.Το τετράδιο είχ εβρεί η μητέρα του και το είχε παραδώσει στην Αστυνομία.
Ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», προχώρησε σε μία αποκάλυψη στο LIVE NEWS.
Όπως είπε, ενδέχεται όλα τα χρήματα που δάνειζε να μην ήταν όλα του ίδιου αλλά αυτό βρίσκεται προς εξέταση.
Αυτό που προκύπτει είναι πως υπάρχουν πάρα πολλά ονόματα με ποσά δίπλα τους ενώ κάποια είναι διαγραμμένα γιατί είχαν επιστραφεί.
Μέσα στα ονόματα υπάρχουν φίλοι ή γνωστοί του Μπάμπη που κατά το παρελθόν έχει προκύψει πως είχαν εμπλοκή σε ιστορίες χρυσοθηρίας. Αυτό που ισχύει είναι πως το βασικό σενάριο της αστυνομίας είναι να διασυνδέσουν τη διαδρομή από το σπίτι του κρεοπώλη μέχρι τον βάλτο.
Ο Μπάμπης είχε βάλει προθεσμία για την επιστροφή των χρημάτων και ο κρεοπώλης επειδή δεν τα είχε, του έκανε κάποια δελεαστική προσφορά άλλου τύπου, ωστόσο ο Μπάμπης ήταν δύσπιστος και γι’ αυτό έκανε την αναζήτηση στο Ίντερνετ για τις λίρες. Και γι’ αυτό πήρε και την καραμπίνα μαζί του.
Επιπλέον, όπως είπε ο δημοσιογράφος δύο από τα τέσσερα ονόματα εξετάζονται εξονυχιστικά.
Ολες οι Ειδήσεις
- Συνελήφθησαν οι δύο γιατροί για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη με την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης
- Γιώργος Μαζωνάκης: Βίντεο αποκαλύπτει ότι ήταν τρείς ώρες στην κλινική – Είχε ξεκινήσει η πλασμαφαίρεση όταν έπαθε την ανακοπή – Τα στοιχεία που «έκαψαν» τους δύο γιατρούς
- «ΓΚΑΖΙ ΘΕΛΕΙ»: Η περιπέτεια αρχίζει… εκεί όπου τελειώνει ο δρόμος – Η νέα ταξιδιωτική εκπομπή του OPEN με τους GreekAdventureRiders
- Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης και τα σημαντικά μάτς της 4ης αγωνιστικής παίζονται στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6
- «Δύο μαύρα πουκάμισα»: Γνωρίστε τους τρείς βασικούς χαρακτήρες της νέας δραματικής σειράς του MEGA – Πρεμιέρα στις 20 Σεπτεμβρίου
- Γιώτα Βοζίκη: Έτοιμη για την «Premiera» της στον Βόλο για ένα δυνατό χειμώνα διασκέδασης
- First Dates: Πρεμιέρα την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Star!
- «Νταντά της Γειτονιάς»: Backstage φωτογραφίες της νέας κωμικής σειράς που έρχεται στο MEGA
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook