Αντιεξουσιαστές άρχισαν να σπάνε βιτρίνες από μαγαζιά και φανάρια στην Πατησίων, ενώ έβαλαν και φωτιά σε κάδους στην Στουρνάρη. Μεταξύ άλλων έσπασαν και ένα ιδιωτικό ΙΕΚ.

Επεισόδια ξέσπασαν στην οδό Πατησίων, μετά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά του νομοσχεδίου για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Άγνωστοι, έσπασαν βιτρίνεςσε καταστήματα, πέταξαν πέτρες και μολότοφ στην συμβολή Κάνιγγος και Τζωρτζ, ενώ έβαλαν φωτιά σε κάδους και φανάρια


Νωρίτερα, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πανεπιστημίου, ενώ σταδιακά έκλεισαν και οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Συντάγματος, καθώς η πορεία κατευθύνθηκε στη Βουλή.

Στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο συμμετείχαν μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί, οι οποίοι είναι κατά του νομοσχεδίου για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων.


Φοιτητές, μαθητές και εκπαιδευτικοί υποστηρίζουν ότι η ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων θα υποβαθμίσει πολύ τα πτυχία τους, τις σπουδές τους και θα συμπιέσει με πολύ χειρότερες συνθήκες την αγορά εργασίας μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook