Η 13χρονη περιγράφει τις στιγμές τρόμου που έζησε από την επίθεση του δράκου των ασανσέρ.Το προφίλ του δράστη

Το φόβο και τον τρόμο έχει σκορπίσει ο άνδρας στον Άγιο Παντελεήμονα που βάζει στο στόχαστρο ανήλικα κορίτσια.

Παραμονεύει στο εσωτερικό των πολυκατοικιών κι όταν δει τα θύματά του να μπαίνουν στο ασανσέρ τους επιτίθεται.

Δύο ανήλικα κορίτσια έζησαν στιγμές τρόμου στον Άγιο Παντελεήμονα, όταν ένας άγνωστος άνδρας τις ακολούθησε και προσπάθησε να τις κακοποιήσει σεξουαλικά μέσα στο ασανσέρ.

Συγκλονιστική μαρτυρία για τον «δράκο των ασανσέρ»
Το 13χρονο κορίτσι, που βίωσε τον εφιάλτη, μιλά αποκλειστικά στο MEGA και σοκάρει.

«Πήγα στο ασανσέρ και τότε ένας άνδρας ήρθε στο ασανσέρ και με ρωτάει. Είπε κάποιο όνομα κι αν ξέρω το σπίτι του, εγώ είπα όχι. Κι όταν πήγα να ανοίξω την πόρτα, αυτός μου κράτησε το χέρι και με τράβηξε πίσω και πάτησε όλα τα νούμερα και συνέχισε να με ακουμπάει στο σώμα. Εγώ άρχισα να τσιρίζω κι αυτός έβαλε το χέρι του στο στόμα μου για να μην μπορώ», είπε η 13χρονη.

Δύο μέρες μετά, ένα ακόμα ανήλικο κορίτσι έπεσε θύμα του δράκου των ασανσέρ. ο προφίλ Ο δράστης με χρήση σωματικής βίας ανάγκασε το κορίτσι να παραμείνει στο ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος και στη συνέχεια αποχώρησε.

«Καθώς γυρνούσε το παιδί, ακούω φωνή στην πολυκατοικία. Ακούω ένα ουρλιαχτό, ένα “α”. Μετά στη συνέχεια, άρχισε το παιδί να ουρλιάζει. Λέω στον άντρα μου, το παιδί. Έρχεται το παιδί με φοβία και μου χτυπάει την πόρτα δυνατά και μου λέει: «μαμά δεν άκουσες; Πήγαν να με βιάσουν στο ασανσέρ», είπε η μητέρα της 14χρονης.

«Η μαμά μού είπε ότι το κορίτσι όταν πήγε περίπτερο και γύρισε, πήγε στο ασανσέρ κι εκεί πήγε ο άλλος να την πιάσει. Η μητέρα της κοπέλας ήρθε χτύπησε το κουδούνι, λέει συγγνώμη για την ενόχληση παιδιά. Ταραγμένη πάρα πολύ ήταν», είπε γειτόνισσα της οικογένειας.

Φόβος και τρόμος για τον «δράκο των ασανσέρ»
Οι κάτοικοι της περιοχής μετά κι από αυτά τα δύο περιστατικά είναι πραγματικά τρομοκρατημένοι.
Οι δύο ανήλικες έχουν καταθέσει στην αστυνομία και έχουν δει φωτογραφίες σεσημασμένων. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναγνωριστεί ο δράστης που, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, είναι ο ίδιος και στις δύο επιθέσεις.

Οι Αρχές έχουν συγκεντρώσει βιντεοληπτικό υλικό από την ευρύτερη περιοχή για να εντοπίσουν τον άνδρα που σκορπά τον τρόμο σε ανήλικα κορίτσια.

Το προφίλ του δράστη
Πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα, περίπου 25 ετών, και μέτριου αναστήματος.

Φορούσε γκρι μπουφάν με κουκούλα, γκρι σακίδιο πλάτης και μάσκα.

Μιλά σπαστά Ελληνικά και Αγγλικά.

Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα καθώς δεν έχει γίνει ακόμα ταυτοποίηση. Τα δύο κορίτσια είδαν διάφορες φωτογραφίες σεσημασμένων με τη μία ανήλικη να αναγνωρίζει τον δράστη.

Η δεύτερη κοπέλα δεν τον αναγνώρισε με αποτέλεσμα οι Αρχές να συνεχίζουν την έρευνα καθώς δεν έχει γίνει ακόμα ταυτοποίηση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook