Θεσσαλονίκη: Δύο νέοι τραυματίστηκαν όταν «άνοιξε» η γή και έπεσαν σε…κρατήρα στο δρόμο
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο κέντρο της πόλης και οι δύο 19χρονοι έπεσαν μέσα στην τρύπα που άνοιξε στο δρόμο!
Άνοιξε η γή και τους κατάπιε δύο νέους 19 ετών, που περπατούσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα του Σαββάτου και ξαφνικά βρέθηκαν στο κενό!
Όπως αναφέρει το thessnews.gr να κορίτσι και ένα αγόρι περπατούσαν στην περιοχή του Μπιτ Παζάρ και συγκεκριμένα επί της οδού Τοσίτσα όταν ξαφνικά το οδόστρωμα υποχώρησε με τα δυο άτομα να βρίσκονται στο κενό. Συνέπεια ήταν να τραυματιστούν και να διακομισθούν σε εφημερεύον νοσοκομείο από μονάδα του ΕΚΑΒ.
Περαστικοί ειδοποιήσαν την Πυροσβεστική και απεγκλώβισαν τους δύο νέους που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς για τις πρώτες βοήθειες. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Λευκού Πύργου.
Ολες οι Ειδήσεις
- Στάρμερ, Μακρόν και Ζελένσκι συμφώνησαν για ανάπτυξη δυνάμεων στην Ουκρανία σε περίπτωση ειρηνευτικής συμφωνίας
- Μητσοτάκης στη Συμμαχία των Προθύμων: Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε ευρωπαϊκή στρατιωτική δύναμη στην Ουκρανία
- Πέθανε η ηθοποιός Τόνια Καζιάνη
- Μεσσηνία: Ιερέας έριξε το σταυρό στη θάλασσα με καλάμι ψαρέματος – Βίντεο
- Σέρρες: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο 16χρονος για το θάνατου του 17χρονου – Συνελήφθη και η μητέρα του για παραμέληση ανηλίκου
- Γιάννης Σμαραγδής για “Καποδίστρια”: “Χρωστάμε περίπου 800.000 ευρώ, αλλά ελπίζω ότι θα τακτοποιηθεί” (βίντεο)
- Θρήνος για τον θάνατο του 17χρονου στις Σέρρες: Ομολόγησε ο 16χρονος – «Τον χτύπησα γιατί έστειλε μήνυμα στην κοπέλα μου και νευρίασα »
- Τραγωδία για ζευγάρι από την Κεφαλονιά που έκανε διακοπές στον Παναμά: Νεκρή η γυναίκα – Σε εντατική στο Παρίσι ο σύζυγος – Θρίλερ για το πώς νόσησαν
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook