Θεσσαλονίκη: Δύο νέοι τραυματίστηκαν όταν «άνοιξε» η γή και έπεσαν σε…κρατήρα στο δρόμο

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο κέντρο της πόλης και οι δύο 19χρονοι έπεσαν μέσα στην τρύπα που άνοιξε στο δρόμο!
Άνοιξε η γή και τους κατάπιε δύο νέους 19 ετών, που περπατούσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα του Σαββάτου και ξαφνικά βρέθηκαν στο κενό!
Όπως αναφέρει το thessnews.gr να κορίτσι και ένα αγόρι περπατούσαν στην περιοχή του Μπιτ Παζάρ και συγκεκριμένα επί της οδού Τοσίτσα όταν ξαφνικά το οδόστρωμα υποχώρησε με τα δυο άτομα να βρίσκονται στο κενό. Συνέπεια ήταν να τραυματιστούν και να διακομισθούν σε εφημερεύον νοσοκομείο από μονάδα του ΕΚΑΒ.
Περαστικοί ειδοποιήσαν την Πυροσβεστική και απεγκλώβισαν τους δύο νέους που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς για τις πρώτες βοήθειες. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Λευκού Πύργου.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η εξομολόγηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: Πικράθηκα από τη διαθήκη, είχα κόντρα με τον πατέρα μου (βίντεο)
- Αντώνης Σρόιτερ: H αποκάλυψη της συζύγου του για την ερώτηση που έκανε στο ChatGPT
- Πρώτη η Μάρα Ζαχαρέα και το δελτίο του STAR – Η τηλεθέαση στα κεντρικά δελτία ειδήσεων
- Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου: Η έκπληξη του Παναγιώτη Κουτσουμπή και το φλογερό φιλί – Βίντεο
- Στέφανος Τσιτσιπάς – Πάουλα Μπαντόσα: «Περάσαμε ωραία με το black out στην Ισπανία, δεν έχω σχέδια για γάμο» (βίντεο)
- Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται την Άντζελα Δημητρίου, στο «AfterDark» – Κυριακή, 4 Μαΐου
- Ιωάννα Παλιοσπύρου: Εύχεται καλή Πρωτομαγιά από το μαγευτικό ταξίδι της Μπαλί
- Νίκος Κοκλώνης για Κατερίνα Καινούργιου: “Δεν της χρωστάω λεφτά – Δεν έχουμε καμία κόντρα” (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook